Pelle Svanslös

Åhh, emelie kommer du ihåg? det var ju typ i vintras:
"så ska vi sy....så nu blir det en såndär lite feminin toch" HAHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!!
åhh det är så kuuul! Jag kom på det så jag vara bara tvungen att skriva det här,haha :)
älskar dig syrran :)
<3

mamma och jag i den stora staden

"Och varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt
natten lång, och hon du älskade en gång, 
och kanske älskar än. Spelar det nån roll?
 Nej kanske ingen, kanske allt egentligen"


Idag var jag och mamsen i stan och shoppade, det var supermyys. älskar stockholm, det är så fiint där :). Vi åkte långt, först till Söder sen till Odenplan och från Odenplan så gick vi till City, det var väl bra? Och vi (ja eller jag) hittade en massa : ett par aspen-joggingbyxor, en brun tröja (blanding mellan en muntröja och en kofta), en sööt gympapåse från MONKI, jag brukar inte använda gympapåsar jag har bara vanliga påsar men den här är så sööt och cool ju. sen hittade jag TVÅ par skor :)!! Helt jättebra, två stycken liksom :).

Just det, på tunnelbanan på väg till Söder så satt det två kvinnliga kompisar bredvid mig och mamma satt på andra sidan gången och mittemot henne så satt det en kille med benen på sätet, och han satt typ och halvsov eller nåt. sen kom en tant (hon var typ finsk tror jag) och satte sig mittemot mig. sen började hon peta på killens ben och sa åt honom att ta ner benen. fast hon sa det inte argt hon sa det liksom i normalt tonläge eller vad ska säga men han brydde sig inte. sen började hon prata med oss "det är inte bra när man har benen uppe sådär det blir så smutsigt" hehe, sen började hon prata om alla länder hon varit i (34 st) och att hennes ljusa klänning blev smutsig när hon satt på en bänk när hon var 10 år, hehe. jättesööt. sen sa hon att det var någon en gång som hade sagt till henne "om du sätter upp benen på sätet så får du en miljon" men hon sa att hon aldrig skulle göra så, hon är hellre fattig isf, supergulligt jue. hehe.

Nu ska jag nog se på TV tror jag, fast egentligen måste jag plugga men aja, jag kan plugga imorrn, innan vi ska repa. Juste det apropå det (att repa altså). Johannes berättade att det är utsålt på varej förställning, vi ska spela för typ 200 pers varje föreställning....hej vad vi ska repa :). Lycka till till oss.








Detta är skorna som jag köpte.
vad tycks?



 


Försent för edelweiss

Nu har jag inte bloggat på ett tag "eftersom jag har haft en så kallad downperiod" HAHA, bara Emelie som fattar :). nu var jag väl kul emelie??

det var helt U N D E R B A R T på konseren !! Den BÄSTA födelsedagen ! Tack för en helt underbar dag emelie. fast det regnade och det var ett minus men äh, "I think Positive" :D. Han var så sööt när han började prata om kärlek och massa söta grejer :).
"Jag hörde att det var några som hade väntat här ända sedan igårkväll, och då blev jag väldigt glad när jag hörde det men ni får ju inte bli sjuka...ni ska ta hand om varandra" sötnooos.
Jag köpte en vaaarm munkjacka med ett "Håkan Hellström" tryck, den är jättefiin. den var lite dyr men äh, det får kosta ibland.

Nu e jag sjuk typ- eller jag är förkyld. och nu känner jag att halstabletten har slutat verka så nu hämtar jag en ny. hade OOONT i huvudet på engelskan och vi hade gramtik, öhh lätt när man har ont i huvet, men jag fattade ändå (jag e så smart) haha nu var jag ädelmodig, haha emelie "nu e jag en lampa. nu tänder jag, nu släckar jag. klick klick" haha, älskar HEDVIG A-Ö :). Och Marcus - det är inte fel att titta på lejonkungen :) lite internskämt där.
killarna var elaka igår jue..eller Marcus och Jonte iaf, de kittlade mig!! haha, jonte tycker att jag blir så aggresiv. och idag skulle jonte lyfta upp mig och gå iväg med mig för att det stod "TAKE ME AWAY" men jag kämpade emot, jag är stark :).
Nu måste jag plugga innnan "Andra Avenyn", älskar Anders han är BÄÄST på teater :)



<3






längtan bor i mina steg

Just nu lyssnar jag på "Let's kill ourselves A son" med Timo Räisänen, den är så himla himla himla BRAAAA. älskar melodin. lalalalalala....
Apropå Timo.......Det är Håkan imorrn!!!(Timo har ju jobbat med Håkan) läängtaaar. och jag fyller år imorrn också jue :). Hur bra kan en dag bli? det kommer bli typ världens bästa födelsedag imorrn. och det är bara 24 timmar och 50 minuter kvar. Det ska bli helt underbart, längtar så sjukt mycket. och när emeliex2 och elinx2 har kommit så ska emelie och jag åka kvasten hade jag tänkt, jag tror att emelie skulle gilla den haha.
By the way, idag så skrev Jimmy och Marcus på min arm på matten, det var kul faktiskt. på typ hela min överarm så står det FLÄSK KARRE, haha, Marcus vad fick du det ifrån likosm? och Jimmy har skrivit Majs i mitt mattehäfte. Jimmy måste gilla majs på nåt sätt för han skrev majsbröd på min arm och förra året gick han jämt runt och sa mystise majsmannen (iuförsej så hade vi tittat på filmen om nån majsman hemma hos PG men ändå). Sen sprutade Jimmy "serpentinludd" vid våra skåp och när jag gick förbi honom så sprutade han på mig men det studsade ner på golvet igen (det kom fösrt i mitt huvud) tur för dej Jimmy att det fastnade...!

Förrsten efter planeringen när Mattson delat ut IUP lappar till de som är i hans grupp så hade Jojjo fått nån så han ropade på henne, och här kommer en dialog med Mattson och Stina :

M- JOJJO!
S- Nej nej, Johanna är inte i din grupp.
M- men varför står det det här då?
S- ja jag vet inte men hon har iaf bytt grupp.
M- jamen du hade ju skrivit med ditt röda nagellack att hon var i min grupp.
Elin och Christina asgarvar. Stina skrattar också lite.
Elin - nagellack?
M- ja eller märkpenna.
HAHA.
Mattson och Stina asså. mina handledare - vimsiga eller vad?

Lääängtaaaar till imorrn !!!


166331-15


24 timmar och 34 minuter
<3
Ses