Stress

Sitter just nu och lyssnar på "Kalla mig" med Vapnet, den är asbra :), har ni inte hört den så sök på den nånstans ;). Ska lära mig den på gitarr tänkte jag. I vikket fall som helst så tar ju Emelie studenten imorrn, hon är så sjukt nervös, haha. fast hon är mest nervös för att bli nervös imorrrn, hehe. men jag försöker lugna henne på bästa möjliga sätt. Har haft det lite stressigt den här veckan, men det har gått bra iaf. Och vet ni? jag har bara 3 No-lektioner kvar!! det är så härligt! bara 3 stycken helt underbart! fast mest underbart blir det när jag inte har någon NO-lektion kvar :). eller inga lektioner alls kvar , heja heja!
Okej, nu ska jag fixa iordning lite inför imorrn !

Ha d guld



Vapnet - Kalla mig

Hejhejhejhej

Fy skäms på mig, jag har inte bloggat på 8 dagar.... men jag har inte hunnit. Och nu hinner jag inte heller, ska informera läget lite :

Igår åkte jag hem från min moster, det var typ en psykisk sjuk människa på pendeln, det var ganska creepy faktiskt....jag har matteprov på onsdag :(. och jag är jättestressad inför emelies student.

Hoppas att det blir fint, även fast dom sa på vädret att det skulle bli dåligt...jaja
HOPPAS HOPPAS HOPPAS - Nej ! Hahahaha !

Rampfeber

Var på Rampfeber igår på stadsteatern, den var så himla KUL ! alla var jätteduktiga och den var så rörig, så det måste ha varit jättesvårt att spela alla roller. dom hade timing hela tiden (det var ju massa dörrar) så coolt att dom lär sig när allt ska vara liksom. men det bästa i hela pjäsen var när Ulf Ekdal "Kom in fel" eller asså teatern handlar ju om att dom ska sätta upp en pjäs, så det är liksom en pjäs i pjäsen, om ni fattar? teatern heter "Rampfeber" och pjäsen i teatern heter " I bara mässingen" iallafall så när Ulf Ekdal kommer in fel i "I bara mässingen" och sedan börjar backa ut med ett leende på läpparna och sen säger "Jag kom in fel" det var så himla ROLIGT!! Ni måste gå och se dan alla som inte har sett den :).
Skulle ha bloggat om allt det här igår men Frida ringde så jag åkte till henne :). Vi har ju inte setts på jättelänge, så det var väldigt roligt faktiskt, tack för att du är så snäll Frida :). Vi har kul ihop eller hur? Vi skiljer oss från våra män för att dom knöglar ihop barnens kläder hahahaha ! Vi satsar på att bli varandras svärmödrar, heja heja ! Men vi ska iaf gå på teater också :). Jösses Flickor - Återkomsten. det ska bli väldigt roligt, vi kanske kan gå och se en annan pjäs i sommar också, en fars kanske?




RAMPFEBER

166331-18


Ulf - Jag är ju så korkad med det här med dörrar...
HAHA!



En midsommarnatts dröm

Nu sitter jag här och lyssnar på "Dagges dagbok" jättehärligt, han är så lugn (haha, ni fattar nog inte vad jag pratar om). Usch, nu har jag massa saker att göra, plugga städa duscha, fyfyfy.
 haha! jag får se det positivt med att jag har mycket att göra. men hur?
 
förretsen så vill jag ha jobb (eller jag vill tjäna/ha pengar), finns det ingen som behöver hjälp nu på sommaren? rensa ogräs, klippa gräs,barnvakt,baka kakahjälp...(?) vad som helst! hör av er :). musik musik, finns det något bättre än musik? gitarr,melodi, texter,mm, älskar musik! så härligt, älskar den som uppfann musiken. "Musiken, nu har jag sagt det ordet ganska många gånger, men jag tröttnar aldrig på att säga det. det är som mjuk nougat i min lilla trut" haha, emelie du fattar. fast att spela teater/att skådespela, och regissera är ju också helt underbart ! Åhh, nu fick jag såhär pellesvanslöslust ! han är så bra, heja pelle. fast Björnes Magasin och Alfons Åberg, finns inget bättre barnprogram än dem asså! älskar melodierna till dem, heja dem! ojdå, och Hedvig, och Fem myror är fler än fyra elefanter, iuförsej kan nog inget slå fem myror ! haha, hejjagheterelinjagär13jagälskarbarnprogram, heja heja! undra hur många gånger jag har skrivit älska i detta inlägg..? hihi.
snart är det sommarlov, hej vecka 24.

a certain romance

Ush ush ush, nu är jag sjuk :(. det är så jobbigt när man är sjuk, man orkar liksom ingenting, har typ tittat på tv hela dan....sen har pappa lärt mig att spela mellanspelet på "En midsommarnatts dröm" :). och så har han lärt mig början på en annan låt av "The Shadows", den är inte så svår faktiskt. Nu har jag jätteont i huvet...ska inte gå till skolan imorrn iaf fast kanske på onsdag. men jagg känner mig bättre ikväll än vad jag gjorde igårkväll, så det är ju lite bra iaf.  Haha, vilket tråkigt inlägg det här blev nu men jag kände att jag var tvungen att raportera läget lite, hehe.

" Pretty fingers talking now, you got so much on your mind now, when you found someone really cares"

GRATTIS HUGO

Fy FAN vad bra ni var! Ni var bäst av alla ! GRATTIS " Dyk under isen" tjohooo!

Shit vad kul vi hade igår Amira ! "Urk på burk" bomschicka boshicka bom bom"  haha, och Artin med sin basketboll :) perfekt, vi SKA bilda Urk på burk :). Men vi hade jättekul igår eller hur?  Men jag skrek så himla mycket när Hugos band vann så nu har jag jätteont i halsen, haha, sitter här och dricker te med honug i nu, heja heja ! Men jag tycker att "Bad hair day" var bra, de sa deras hemsida men nu har jag glömt bort den.. :( så om nån kan den så säg gärna till :).  och vill ni lyssna på " Dyk under isen" så säg till så kan ni få sidan :). skitbra är dom !
GRATTIS igen !


11/5
En kväll värd att minnas
166331-11


Veckans samtalsämne

Okej, såg din kommentar martin, haha, nej jag ska sluta att säga att jag är dålig på att blogga, måste erkänna att det är tjatigt...hehe (förlåt).

Ja, nu har jag inte bloggat på nästan hela veckan, men jag har varit på den här filmsaken, men vi blev frädiga med filmen igår, vi hann spela in alla scenerna så nu ska vi bara redigera :). Men det har varit jättekul, egenligen har jag massor att berätta om filmen men jag har inte riktigt tid nu, för jag ska iväfg om typ en timme så jag måste duscha å såddär, men jag kan ju kanske berätta vad den handlar om och vem jag spelar (spelade) :

Filmen handlar om två systrar, den ena är väl ja 15 den andra 17-19 (nåt sånt, vi har inte bestämt ålder, hehe).  Femttonåringen (Tessan) älskar fester, och blir ofta vääldigt full. Storasystern (Thalia) får hjälpa henne hem, men den här gången hjälper en kille som heter marcus till, som Tessan är väldigt interesserad av....Men när marcus och thalia har fått tessan att somna, så visar det sig att thalia och marcus har samma åsikt om alkohol, de tycker inte att man ska drica så mycket att man till slut inte vet vem/vart man är, typ. Och de tycker det är töntigt att dricka när man inte får det heller som tessan tex. och jag håller med, att vara typ 14 år och dricka är såå töntigt tycker jag. asså man kan ju ha kul ändå.  Jag spelar Tessan. haha.

Iallafall så kanske jag nämnde att jag skulle med pernillorna och dom och grilla hos jenna ungefär. men jag kunde inte då, och det ända dom har pratat om den här veckan är killarna som dom träffade där, okej visst prata på, det är ju iuf lite kul att höra om killarna men dom verkligen pratar varenda sekund om killarna, jag blir så trött ibland asså..men ni är supersnälla ändå !! PUSS PÅ ER ! hehe...

nej nu ska jag göra ig iordning :).

"This is for you, this is for you, this is for me, this is for love we left to history.
Don't blame it on you don't blame it on me"

Isolation Years

Faktiskt så har jag börjat att älska "Daddy I'm a pilgrim now" med Isolation Years, den grymt bra ! Sök på den på you tube vett ja ! Och hittar ni ackord eller texten till den så får ni gära kommentera :]. Förresten vi fick en bok på svenskan igår som heter "Så mycket att berätta för dig" det handlar om tjej som går på internatskola för flickor. Hon pratar inte längre, hon kan prata men vill inte, hon säger ingenting. den ända hon "berättar" saker för är sin dagbok som hon och de andra flickorna har fått, och de måste i skriva i den. Iaf så har jag läst hälften, inte för att jag är pluggis eller nåt, haha, nej usch vad taskig jag känner mig nu, men jag läder den bara för att jag inte har tid att läsa så mcyket i veckan eftersom att jag ska på den kortfilmssaken, men boken e ganska bra också. Iaf (igen) så skerv hon i sin dagbok att hon var så trött på alla amerikanska serier där man bor i värsta huset och har problem, men bara man pratar om problemet så är det löst. Och att föräldrar är så förstående och gulliga mot varandra, och jag håller verkligen med. Det är ju så, och den första serien som jag kommer att tänka på är o.c. iuförsej så kollar jag ju på det, men det är bara för att det sista säsongen och jag vill veta hur det slutar, det är ju inte så bra egentligen...
Och den här veckan måste jag be att emelie bandar allt som jag ska se...haha, om hon hinner. men på fredag kanske jag ska kolla när hugos band ha speling, linn har ju också spelning då så jag får ju se båda , heja heja. men jag kanske inte hinner dit på fredagkväll, hoppas det.

Du är den enda
Du är den bästa
som jag har letat
som jag har väntat

Det är så enkelt
Nu vill jag ha dig
Ja, vad kan jag säga?
mera!

trötter

nu har jag inte bloggat på ett tag igen, men jag har varit lite trött faktiskt...haha. VET NI!? vad jag har hittat .. jag har hittat ett par skor, heja heja ! det ser ut som vans, dom e vita med gråa pingviner på, haha det lät kanske inte så fint men dom är fiiina. för övrigt har jag börjat att hata onsdagar, okej kanske inte hata men inte gilla, haha. vi har inga roliga lektioner...okej träslöjd e kul ibland, när inte Anders är jobbig....som nu, nu har vi täljt ett fågelhuvet (han skulle testa vad vi kunde) men vad ska vi göra med det nu liksom? så jobbig. dessutom så fick jag jätteont i handen i onsdags,efter att ha sågat med kontursåg och sedan täljt...så jag var på jättedåligt humör i onsdags och idag på slöjden (haha helt onödigt att säga det) men men. jag och Amira kollade på 10 orsaker att hata dig, i måndags, den e så kul..."Run Bogey" haha ! ahh, nu kom jag på att vi ska ha en massa sketprov innan sommarlovet...bajs. speciellt så hatar jag att vi ska ha matte och geografiprov....jaja, nu ska vi tänka possitivt, det är ju bara 6 veckor kvar tills vi slutar (tummen upp) heja heja !

"Kan jag gå med dig hem från bussen?
kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?"