Runaway - Premiären

I onsdags var det altså premiär av Runaway som jag är med i. Värsta draget, vi var så GRYMMA och Johannes var så nöjd! Sen var det ju mingel på NOVA och sen var special middag för oss skådespelare..det var jättegod mat, antricot (eller hur man stavar) och klyftpotatis och sås, mums. Det var helt underbart i onsdags.
Idag har vi haft två föreställningar, både gick svinbra (för att stjäla idol-daniels uttryck). Så himla kul med publiken respons efteråt..helt underbart. Min klass var ju såg den imorse, och de flesta, eller de jag hann prata med tyckte det var jättebra :). Och nu efter sista föreställningen idag så sa Johannes "Ni anar inte vilken succé det här är" och vi är tydligen jättestora nu.
Vi har ju fått sova på teatren några kvällar nu ocg egentligen skulle inte vi fått sova där nu i helgen men Johannes fixade det :). Så nu ska jag dit snart och titta på film elelr vad vi nu hittar på. Kul ska det bli iallafall. fast jag är jätteeetrött, jag har ont i mina fötter, men vad gör min inte för sina vänner? Det känns faktiskt som att alla i teatergänget är min familj, haha. Det är ju sorgligt att sista föreställningen är på torsdag..men jag har ju kontakt med massa :).

Helt jättedåligt att Daniel åkte ur IDOL, helt nördigt! han är ju verkligen bääst :). nu låter det som att jag är en idol-nörd igen men det är jag inte.. haha.

Det var jättekul idag när min klass såg föreställningen, Marcus sa hela tiden att han skulle 'sabotera' föreställningen men jag kollade ut mot publiken och såg hans min, det var kul :). Han satt och gapa, haha. gulligt ju :).
Nu ska jag ner till teatern och stinka vitlök eftersom att vi nyss åt till middag : Potatisgratäng, rostbiff och vitlöksbröd...jag måste bosrta tänderna nu...Kul ska jag ha det ikväll.



RUNAWAY

Julens Hjältar

Det var jättejobbigt för jag hade skrivit ett blogginlägg igår men sidan hakade upp sig så allting raderades...jobbigt. Så nu sitter jag här i skolan och det är en timme kvar tills vi ska ha engelska. Men det är bara två lektioner kvar, sen ska jag åka och titta på väska med emelie :). Hopaps att vi hittar för jag behöver verkligen en väska...Sen måste jag ha nya hörlurar till min Mp3. fast jag har inte så mycket pengar, haha. och snart är det jul också "måste alla människor fira jul samtidigt?" haha, från Ogifta par.
Vet ni nåt kul? emelie har lånat Jul i Kapernaum, Trolltider och Julens Hjältar av Anneli :). Bra va? Jag och emelie tittade på Julens hjältar hela dan igår...Vi är på avsnitt 16 tror jag..haha vi tittade på 16 avsnitt igår, men det är så himla bra!! Den bästa julkalendern som har gjorts. det är jättespännande, alla i min klass tycker jag är konstig som tittar på julkalendrar...haha. "jag vill va konstig...eller inte konstig.. jag vill inte vara som alla andra"  haha, bara emelie som fattar (som vanligt). Det är jättekul i Julens Hjältar när julhunden och tomtenissarna ligger på taket av deras låda och julhunden orkar inte lyssna på julbocken :

Julhund - Men, blir man trött eller?
Nisse 1 - Aaa, blir man trött eller?
Nisse 2 - Trött man blir.

HAHA. det är roligare om man har sett det :). Och Jonas Karlssson är så himla bra! Han har sån tajming i allt han säger.  haha, jag sitter här och skrattar för mig själv, Marcus fråga nyss vad jag skratta åt :). Det är så jobbigt när det blir så, helt plötsligt under en lektion så börjar jag att skratta, folk borde tycka att jag är konstig.... Emelie ska förresten låna Mysteriet på Greveholm också :).




Julens hjältar <3









Dockhemmet

Var det så här det skulle sluta,
var det så här det skulle gå?
Tänk att två människor som älskat
kan bryta ner varandra så.
Tänk att dom händer som har smekt mig
kan riva upp så djupa sår.
Tänk att dom läppar som har kysst mig
kan attrackera mej så hårt.

Hur kan jag själv bli så förbittrad,
hur kan man säga allt jag sagt?
Hur kan jag själv bli så förhärdad,
hur kan man bli så jävla kall?
Vad är det för en gräslig avgrund
som plötsligt öppnats i min själ?
Hur kan man tänka såna tankar
om nå'n man en gång ville väl?

Jag orkar inte gå igenom
med vännerna vad som var fel.
Jag orkar en gång inte se dom,
det är fullt tillräckligt som det är!

Tids nog så kommer dom att säga
att livet måste ha sin gång.
Att nya möjligheter väntar,
att det är fel att se sig om.
För min del får livet återvända
på vilket jävla vis som helst!
Just nu måste jag bekänna:
Det är mycket ensamt här ikväll.


Så himla fin låt <3



 

When my tear hits the floor

Ush jag hatar NO-prov!! Vill inte gå till skolan den här veckan som kommer. Jag vill bara vara hemma och titta på film med syster. Bajs. orkar inte med skolan. också är det kallt ute. Fast jag har börjat att gilla det..undrar om du har hjärntvättad mig martin? Eller gilla är väl att ta i..men ja det är mysigt typ...eller äsh jag vet inte.
Jag är hur trött som helst, skulle kunna somna när som helst. Jag har faktiskt sovit två gånger idag. Först när jag kom hem från mormor (det var kallt så jag la mig i sängen och lyssnade på Mamma mu, och NEJ det är inte konstigt att lyssna på mamma mu när man är 14. jag älsklar Mamma Mu. Nostalgi över henne och Kråkan :), iaf, då somnade jag. sen pluggade jag kemi, kan man ha roligare på en lördag? Men det var så tråkigt så jag somnad då med. men jag är ändå trött nu. fast jag somnade inne hos emelie vid 02.00 (jag skulle egentligen inte ha somnat inne hos henn men jag gjorde det ändå) sen vaknade jag vid 06.00 och gick in till mig och somnade om, men jag skulle ju gå upp klockan åtta...min kusin hade handbollsmatch i vårat gymnasium klockan nio!! gah jobbigt, men jag ville ju se henne spela. det är ju inte som att jag går upp klockan åtta för att titta på handboll. jag fattar faktiskt inte handboll, nån snäll som vill förklara reglerna? Men hon tyckte att det var kul att jag skulle komma och titta, vi ses ju inte så ofta. och det var superskönt när vi kom till mormor sen för hon var så trött så hon var alldeles lugn, fast vi lekte kurra gömma, men det var ju inte allt för jobbigt.

Jag ser hur du står där vid kanten och ler
Vad du än gör titta inte ner
Men ännu ett steg och jag rusar fram
Jag får tag i din arm men det är för sent

Och vi faller som kristaller
Går i bitar för kärlekens skull
Ja vi hoppas och vi glömmer
Och jag gör allt för dina ögons skull.

Jag har fastnat vid den låten. Kristaller heter den, med Daniel Lindström. Apropå på Daniel Lindström..Jag och Amira ska bojkotta svenska folket. eller först skulle vi bojkotta Idol, men jag kom på att Daniel (Karlsson altså) är ju kvar, så vi bojkottar svenska folket istället. och anledningen är : Hur kunde Kristoffer åka ut igår?! helt sjukt! han är ju mycket bättre än matthias! jag och amira blev alldeles ledsna. Kristoffer som är så söt. Jag hade velat höra honom sjunga "You're beautiful", den skulle ha passat honom :). Stackars Kristoffer. puss på han.
Nu låter det ju som att jag är värsta idolnörden, men det är jag inte :).

Jag tror att jag ska sätta mig med giatrren nu, spela lite Håkan.
funkar alltid när man inte vill plugga.

When you think I loved you all I can
I'm gonna love you a little bit more

Jag är utmanad

Lite snabbt inlägg för att uppdatera er om vad som hänt under lovet.
I måndags var jag, mamma och emelie på IKEA. det var inte så jättemycket folk faktiskt. vi köpte en byrå till hallen, vi skulel ha handlat lite mer men vi åkte ju in med emelies bil så det fick ju inte plats så mycket. Men igår var vi och hämtade min TV-bänk :). Det är jättefint i mitt rum nu. Mamma skulle ha köpt badrumsmöbler men de hon tänkte köp var slut så vi får väl handla badrumsmöblerna nån annan gång. men ganska bra ändå, vara på IKEA två gånger på en vecka.
Sen har jag och emelie tittat på Ogifta Par två gånger i rad, i onsdags och i torsdags. Jag och frida tittade på den igår också. Jag kan se den hur många gånger som helst, den är så braaaaa!

- Så står vi där på varsin sida om dörren i väntan på Godot.
- Samuel..
- Beckett?
- Nej min Samuel. nej men det jag skulle säga var: Gå runt dörren då. Det gör jag alltid med Samuel.
- Jaha...?
- Ja, om han mår dåligt över nåt, sitt jobb till exepmel och det gör han ju jämt för det har han ju inget va. Då börjar jag prata om något han gjorde bra förut, och då mår han ju lite bättre.
- Men Gud, det löser väl inget?
- Nej men vi får ju prata och då mår ju jag bättre.


HAHA!

Egentligen så har jag inte tid att sitt vid datan, Amir kommer ju snart :). Vi har ju inte setts på evigeheter (förutom i skolan). Men jag hinner ju aldrig träffa nån. Jag vet inte vad jag gör...haha. Och våran engelskauppgift ska vara klar på torsdag och jag vet inte vem jag ska skriva om....Tips nån? Vi ska skriva om nån känd, helst skådespelare. Jag funderar på om jag ska ta Julia Roberts, emn jag kanske vill ha nån svensk iuförsig...Hm..
nej nu ska vi inte tänka på skolan...det är ju ändå en hel dag kvar av höstlovet :).
Just det. jag har ju klipp mig. Det kommer kanske inte låta så fint men det är super! Jag har liksom kort i bak och längre ifram. Fast det är inte så kort i bak. det är nästan samma läng ibak som ifram. det är superfint iallafall :).



Jag har blivit utmanad av min syster :
http://skenbart.blogg.se/

Regler:
- Länka till den som utmanat dig.
- Berätta 7 sanningar om dig själv.
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
- Lämna ett meddelande till dem du utmanat.


1) Jag älskar Håkan Hellström <3.
2) Jag tycker att emelie är superfiin i sitt nyklippta hår :).
3) Jag har tittat på Ogifta Par 3 gånger på en vecka (ja jag vet att du skrev om filmen med emelie).
4) Jag spelar gitarr.
5) Jag har monterat upp min TV-bänk helt själv.
6) Ibland är jag rädd för Johannes, haha.
7) Jag är strulig av mig :).


(jag måste sno några av dina kompisar emelie eftersom ingen
av de jag känner har nån blogg ) Jag utmanar:  http://evanna.blogg.se/, http://dvf.blogg.se/ , http://tinaontop.blogg.se/, http://lattmajonnas.blogg.se/, http://scharadenrara.blogg.se/, http://diktator.blogg.se, Olga (jag vet att hon har skaffat en blogg men vi har inte hunnit prata så jag har inte fåttt adressen, haha).