första advent

jag är sjuk. så idag har jag mest myst med Oscar och förmodligen är han sjuk snart. jag som skulle städa idag. så blev det inte. men jag ska försöka städa lite nu. och så ska jag lägga mig tidigt ikväll och bli frisk så jag kan gå till skolan imorrn. vi får se hur jag mår.
om ungefär 4 veckor är det julafton.
känner att jag ha lite ont om tid att handla julklappar bara men det löser sig. 

det blir bättre sen

Pms, för lite sömn och förkylning..det är inte bästa blandningen. När man har pms är man extra känslig, när man är trött är man extra känslig och när man är sjuk är man extra känslig (iaf jag). har jag då allt det där samtidigt, blir jag extra extra extra känslig. och tårar tränger lätt fram bakom ögonlocken. men det är blandade tårar. både ledsna, glada och trötta tårar. och ibland är det så skönt att få gråta lite. och vara lite extra gnällig för man är sjuk.
och det är då så underbart bra att man har en underbar pojkvän.








När paniken bryter ut

ler Du svagt
och viskar till Mig
Du är värd att dö för


mysdag



det är snö ute, då köper Oscar Non Stop.


som han pyntar med sen


Skriva fint fint


han tyckte jag kunde hjälpa honom att skriva..

 
Fast jag tror jag la dit kanske 4 Non Stop..
så vi får berömma Oscar för det fina resultatet.

Pusskalas i snön



såhär såg min mössa och halsduk ut efter det att Oscar putta ner mig i den jättehöga orörda snön. Och jag var tvungen att gå hem blöt sen. men det var ganska mysigt att bli nerputtad. och ha pusskalas på vintern det är mys.
nu ska jag nog dricka varm oboy och titta på nåt kul med syster min :).



Sen
Det blir bättre sen
För mörkret faller mjukt
Och taxin rullar snabbt
Mot andra sidan stan
Diskar i en bar
Isbit i ett glas

Några droppar kvar
Det kommer mera snart
Det kommer alltid mer


Som du kanske redan sett, första snön kom inatt

(Första riktiga snön.
alltså)






Syster min som rymmer med systemkameran.

Syster min har beslagtagit båda kamerorna men imorgon kommer hon hem med systemkameran. Och då ska jag fota den fina höga snön därute och min fina röda mössa som jag köpte igår.

Apropå att fota. Jag var på Täby enskildas öppna hus igår och det var så grymt kul. Jag måste komma in där. jag vill vill vill det! Jag MÅSTE komma in där. Det verkar så otroligt sjukt galet underbart kul. och de lärare vi pratade med var trevliga. Sen träffade jag Vanessa också och det var väldigt kul att se henne. Vi fick gå in i ett mörkerrum och se när de framkallade bilder. det var väldigt najs. och i ettan läser man foto, i tvåan Tv, foto, radio och i trean läser man Tv radio och sen fördjupar man sig i ett av dom. och jag vill gå där! Det var en så mysig skola också.
jag längtar till nästa höst.
Komma bort från samma gamla skolkorridorer omoget folk och tråkiga NO-lektioner. inte för att jag slipper NO på gymnasiet men ändå. det kanske inte blir lika jobbigt eftersom jag växlar med roligare lektioner då, framförallt om jag går på Täby enskilda.

Bo Kaspers Orkester är riktigt bra. Folk borde lyssna mer på dom tycker jag!

Nu: Duscha fixa mig fin inför fina Louises middag! mysmys.

I'm just tired and bored with myself



ibland blir jag väldigt trött på mig själv. för att jag aldrig kommer mig för att tag i saker som jag borde ta tag i, och för att jag ibland ser väldigt negativt på saker och klagar på alla. men jag ska bättra mig, och jag ska försöka sluta klaga. verkligen jag ska försöka. ett nyårslöfte kan det bli.

nu ska jag bege mig till centrum för att se min fina pojkvän som har en unpluggedkonsert ikväll! my mys.


kaoskaoskaos




ungefär så.


där ute är det en nyfödd vinter och en gammal höst

Dagens låt: November med Bo Kaspers Orkester.







Jag har verkligen börjat att bli dålig med skolarbeten. eller gör det jag ska men gör det alltid i sista minuten. och matten, jag har suttit och gjort ingenting på flera mattelektioner vilket inte är så bra. och jag har halkat tillbaka till att sitta och rita och inte lyssna på läraren i NO. vilket inte är bra men jag kan inte hjälpa det, jag tycker verkligen att NO är helt sjukt tråkigt så det är väldigt svårt att sitta i 60 minuter och vara engaread i något som man inte förstår och inte tycker är intressant..

Idag var jag hos min fina snälla sjukgymnast och gjorde massa roliga övningar. och nu sitter jag med en vetevärmare på ryggen för att jag har så jätteont just nu, jag har sådär 'jag mår illa' ont i ryggen. och det har jag inte haft på jättelänge. så jag har glömt hur jobbigt det är. men nu är jag påmind. dumt.

jag saknar min fina pojkvän otroligt mycket också. fast vi bara varit ifrån varandra i 2 timmar. jag tror jag är beroende av honom. typ. ungefär. nästan.

nu ska jag mysa med tända ljus, sätta orange färg på mina naglar och plugga hemkunskap. så kanske man kan somna i tid för en gång skull. 
helt onödigt att ha prov på konsumentköplagen. gahhhh!



Ska vi tala med en annan röst?
In i en nyfödd vinter om en gammal höst
I November
I November

myshelg



Man sitter alltid vad datan längre än vad man planerat. och då blir oftast bloggningen ett stressmoment. Det har varit en väldigt mysig helg. I fredags var det födelsedagsmiddag hos ida och natten spenderades med Oscar. Vi tittade på Fucking Åmål och kom fram till att nittiotalet inte hade så fint klädmode.
igår åkte vi in till den stora staden och fikade på Baresso. mysmys. Sen hade vi gitarrkväll med omogna och ogiltiga time outer...idag var jag i kyrkan för Oscar spelade och när vi kom ut var det vitt på marken och det snöade på oss när vi gick hem till mig för att dricka julmust och mysa. en riktigt mysmysig helg helt enkelt.




Hej mitt vinterland. (okej så mycket snö är det inte).
men det har snöat iaf.

"Timo jag är väldigt besviken på dej"

Jag borde egentligen sova men jag känner inte för det. så istället kan jag passa på att blogga om hur besviken jag är på Timo Räisänen. Han ska vara med i körslaget. usch. varför då? varför varför varför då? Okej han ser det som en kul grej och han älskar att sjunga i kör men ändå. jag trodde han var liite bättre än så. fast han är grymt bra. jag får tänka bort att han ställer upp i körslaget. det får jag göra. fast jag måste ju ändå se det. jag kanske ändrar uppfattning då. eller så blir den förvärrad. men jag ska tittat. iaf när det är hans tur att tävla.

Jag tror Oscar snart kommer blogga ett argt inlägg om hur arg han är för att Rikard Norling fått sparken. och om hur sega tisdagar är. om jag har rätt är jag bra.
nu ska jag försöka ta mej till sängen och somna.

natti.

jag har en fin pojkvän som heter Oscar

när jag såg Oscar för ett halvår sen:

Kändes som att det var nånting som sjöng en sång i mig.
Kändes som att det var nånting som slog en volt i mig.
Jag ville andas luften där du stod,
jag ville ge dig blommor när du log.
Det var nånting jag inte kunde stå emot, kände att jag,
bara måste få va med dig.



när jag ser Oscar idag:

Känner att det är nånting som sjunger en sång i mig.
Känner att det är nånting som slår en volt i mig.
Jag vill andas luften där du står,
jag vill ge dig blommor när du ler.
Du är nånting jag inte kan stå emot, känner att jag,
bara måste få va med dig.

Det finns något bra med mörka, kalla, regniga och blåsiga eftermiddagar ändå. och det är att gå hem till Oscar och dricka hans goda kaffe latte, plugga och lyssna på Sophie Zelmani.
sen är det ju mindre mys att bli nedstänkt med vatten, eller nästan bli duschad med kläderna på..fast på nåt sätt är det ganska mys också.
och nu blir det ännu mera mys för nu har jag bestämt att jag ska titta på någon julkalender.
och dricka varm oboy.

Mr Saturday




jag och emelie tittade på Hedwig and the angry inch - filmen igår.
så bra. fast Johannes gör den bättre på teater. eller. nu blev jag osäker.
hedwig i filmen är bra också..se filmen tycker jag!
jag har hedwigabstinens också. hela tiden
.


det var änge sen jag bara var hemma en lördagkväll och satt vid datan och bloggade eller bilddagbokade elelr bara myste med tända ljus i mitt rum. känns som att jag gör saker hela tiden. och inte för att jag tycker det är jobbigt så, men när man är hemme och gör ingenting så känner man att det är väldigt skönt att vara hemma och göra ingenting. eller jag fixar mina naglar och lyssnar på Hello Saferide. man borde lyssna på henne lite mer. för en gång skull blev jag ganska nöjd med filningen av mina naglar. jag brukar aldrig orka fila högerhanden så noga men nu gick det ganska bra. hatar långar naglar. det är jobbigt dom är ivägen då. plus att man inte kan spela gitarr.
idag när jag kom hem gjorde jag en jätte töntig tantig sak, jag tog ett fotbad och lyssnade på visor med håkan. haha. men jag ska faktiskt tipsa er om att ta ett fotbad och lyssna på fina mysiga visor, även om det kanske är töntigt. men skönt och mysigt och avslappnande är det också. sen städade jag lite i badrummet och mitt eget rum. duktigt duktigt.
har jag berättat att jag var hos sjukgymnasten i torsdags? jag har problem med min höft, haha. redan liksom, 15 år tjohoo. min höft är roterad inåt vilket syns på mitt knä. men jag har fått övningar och vi ska ses fram till jul och vår också så det ska nog gå att lösa! och nu må ni tro så ska jag gå och möta sötoscar. mysmys.

stockholm stadsteater är bra bra bra

nu är denna praovecka på teatern slut. det är sorglig för alla är så underbart snälla. elelr dom flesta i alla fall. och jag har träffat världens bästa roligaste myggubbe! jag vill inte gå till skolan på måndag jag vill vara på teatern och ha kul med myggan Pierre och rita bakom scen! och lyssna på när emil är rolig och säger att en bebis heter Lennart.
nu äter jag och emelie choklad och ska titta på tv. mysmys. imorgon åker jag hem och får träffa oscar, hurraaa hurra!
6 månader på söndag <3.

ha en trevelige kväll!

uppesittarkväll och påsar under ögonen

inatt var det uppesittarkväll med filip och fredrik. Jag och emelie kom hem från teatern precis i tid med att filip och fredrik skulle dra igång sin uppesittarkväll och prata om valet i USA.
Vi köpte med oss kebab och åt kebab och mozzarella sticks i sängen. det var mysigt. egentligen är jag inte så insatt när det är val i USA men vi har precis haft prov på det och
jag kunde mycket om det och jag tykcer det är intressant så vi tittade. Fast jag somnade nog vid två, men sen vaknade jag vid 4 och då var TV:n avstäng men jag satte på den igen och vi tittade.
vid 05.30 höll McCain sitt "jag är besegrad"-tal. Det var bra.
och typ en halvtimme efter höll Obama sitt "jag är er nya president"-tal, och det var också väldigt bra.
Så när jag smsa Oscar att Obama vann, var det bara en timme tills han skulle gå upp för att gå till skolan och ungefär då
somnade jag, en del har bra praoplats helt enkelt.

Oscar kom in till Stan igår eftermiddag och vi fikade på café Baresso. Supermys. sen undrade Oscar vem som går av vid stadion
och bara för att, så gjorde vi det. Sen tog han en omväg, men vi hann till tåget iaf. eller han hann med sitt tåg. jag åkte vidare till
teatern. och där spelade jag och emelie fotboll med Alan och Ivan, det var jobbigt.

för övrigt så ser jag extremt trött ut idag och känner mig seeg. men inte får man vila.
syster min vill åka till skärholmen, så det är bara att ställa upp och följa med.

skymning faller

nu är jag hos emelie och tänkte bosätta mig här denna vecka. mysmys. och idag har jag köpt skoor. och jag är så glad. dom är fina fina fina. vinterskor. eller vad man ska kalla dom..lite varmare skor iaf. jag vill ha en jacka också. på topshop. men den finns inte i min storlek någonstans..."att deit ska vau så svöurt meid stourleikar nu för teiden.." haha. miaOchklara är kul.
idag var jag barnvakt åt bille och bessie och vi lekte björnen sover =). Bessie är så duktig.
det är kallt ute tycker jag. jag vill ha en fin mössa..måste leta. snart är det jul. julkul :).

Jag saknar oscar.
Han är snäll.
Tycker jag.
Och söt.