Lycka

Jag har kramat Håkan Hellström! jag har pratat med Håkan. Han har signerat min skiva.
åh idag var en bra dag. först klippte jag mej och blev väldigt nöjd, lite besviken på luggen bara men annars är jag nöjd. sen åkte vi (jag och emelie) till Skånegatan och stod i kö i två timmar för att träffa Håkan. jag frös nästan ihjäl. min tår var is ! fast det var det värt. och jag hade ju skrivit ett brev som jag gav till honom och då sa han " Får jag det? Tack så mycket, jag ska verkligen läsa det omsorgsfullt" gahhh söööötnooooos !!!! han är bästaste <3. sen kramade jag honom. glaaad är jag ! eller var, min mage är elak nu :(. annars är jag glad ! vi träffade Johan i kön också. han är snäll!


image56
jag och bästa finaste Håkan <3

"If this is not called happiness, I don´t know what it is"

Vinterflicka

I söndags fyllde mamma år, massor av kramar, pussar och grattis till henne! hon är bäst, och jämt så snäll. Hon fick en egen mobiltelfon, hon blev jätteglad, pappa e så söt. för övrigt så är det snö när det är påsk. tycker inte om att påsken är så tidig nu för tiden, det blir inte den rätta påskkänslan liksom. man tror att det ska vara vår när det är påsk och så är det istället vinter, det gör mig förvirrad. igår skulle jag ju simma men det var ju inte kul väder ute så jag gjorde ett litet träningspass här hemma istället, töntigt, men jag har faktiskt träningsverk idag. ännu ett tecken på att jag är mest otränad. jag har alltid ont i ryggen också. det är dumt. igårkväll snöade det så nu är det typ vitt på marken. visst det är fint med snö men nu vill jag ha vår! appropå ingenting; jag har fått en av huvudrollerna i en film som jag sökte till för en vecka sen. det är ju ingen stor film fast dom vet inte vad dom ska göra med den än. känns i alla fall väldigt bra, och det ska bli så otroligt roligt! en annan sak som är väldigt bra är att Håkans skiva kommer idag eller imorgon. jag har självklart varit inne på mycspace och tjuvlyssnat på några låtar från skivan. vad han än gör så blir det så grymt. han har skrivit en låt "kär i en ängel" där han sjunger om Natalie (hans sambo) hur gulligt är inte det?! den är jättefin också. sen har han skivsignering på fredag! läängtaaar.


"Och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Natalie går"
gåshud

för er som vill lyssna:
http://www.myspace.com/hakanhellstrom

Snöflingor i mitt hår

snö?! varför snö? nu liksom. okej det är fint ibland men ändå jobbigt. kallt är det. och så har ju skolan börjat. men det är bara imorrn sen är vi lediga igen. skönt. i lördags tittade jag, johanna, Amira, Frida och jossan på melodifestivalen. vi blev besvikna. Charlotte Perrelli vann. dumt. BWO eller Sanna Nielsen skulle det ha varit ju! jag blev så arg så arg. men nu är jag glad. tittade nyss på What about Brian, Barry Watson är så sjukt bra skådespelare, en av  de bästa engelska skådisarna om jag får säga det själv..? massor av bra är han !
har för övrigt varit seg hela dagen, vet inte vad det beror på..fast alla var rätt sega idag. förutom på idrotten kanske men det räknas väl inte. igår när Lisa skulle "badduscha" så skumma hon ner mitt hår, och sen hällde hon massa vatten på mitt huvud så mina kläder blev alldeles blöta. söötnooos hon är. så fin i tofs är hon.
Morrgan Pålsson - världsreporter var bättre än jag trodde, så har du tid och pengar, gå och se den på bio!






Allt är försent
försent för vin
försent för kärlek ren som snö
inatt finns ingen väg tillbaks
ingen alls
försent för edelweiss

regndroppar

så ska det låta om 10 min :).
haha, "i fredags tittade jag på så ska det låta med min familj"...okej normal 14-åring. men jag har å andra sidan aldrig sagt att jag är normal ^ ^.
jag har kommit på ett rim: flumm flumm, dumm dumm. jag är så kul! fast det är bara min och amiras humor egentligen. idag satt vi (jag och amira) på cafeét i 3 timmar! mys mys. hon är så underbar vän. massa puss på henne.
imorrn blir det bio. och vi hoppas att ett par hängselbyxor får följa med hem, vet inte var det finns, nån som vet och vill hjälpa?
Aftobladet är en jobbig tidning. de skrev igår att Håkans nya låt är ett plagiat. idag bad dom om ursäkt för att den annonsen var felaktig. upplysning till aftonbladet: TA REDA PÅ FAKTA!
imorrn är det melodifestivalkväll med folk. kul ska det bli.

idag var sista dagen på radion. sorgligt. jag fick en mugg och en prydnads-runsten (?). berättar mer om idag vid ett annat tillfälle.

hejpusses

G R A T T I S <3

G R A T T I S världens bästa systeeeeer!!!!! Du är den roligaste och snällaste och bästaste !

Idag fyller alltså käraste syster 20 år. Det är värt att fira! Imorse gick vi in och sjöng. först sjöng mamma och pappa den klassiska "jag må hon leva" låten, sen direkt efter kom jag med frukost och sjöng som Rolle i miaOchklara, nej nej jag är inte alls konstig...Men emelie skrattade, hon tycker jag är rolig =).

För övrigt har det varit en rolig men lite strulig dag här på radion. jag tycker om live-sändningar när det kan gå fel när som helst.

Grattis kära syster

Jag älskar dig <3





Emelie, jag är din största beundrare :)




Jag brukar ju störa dig ibland, och nu när du är 20, då vill ju du ha egentid för dej själv.
(ännu en miaOchklara replik)













Hurraaa hurraaa för emelie idaaAAa !
(bara hon som fattar, som vanligt)



Allt folk som läste detta blogginlägg kommer tycka att jag är konstig.

fina fina praoplats

Nu sitter jag på 'jobbet'. jag har förflyttat mig till Mervis data för att man kan inte sitta i det lilla arbetsrummet utanför studion för det är sjukt kallt ! Men jag ska väl gå hems snart tror jag. idag har jag inte gjort nåt här. bara pratat i radion imorse. det är så kul att bara sitta här bland alla trevliga människor. jag vill inte att nästa vecka ska ta sluut. för sen är det skola och jag vill vara här på radion jämt !!! för en halvtimme sen tryckte jag i mig en kebab. den var god och nu är jag proppmätt. gick nyss och hämta lite varm choklad. jag fryser så mycket. och när jag druckit upp den kommer jag att vara mätt som..ja..som en elefant  (?). Min andra kopp choklad för dagen.

det bor en sångfågel i mig

Igår var jag i täby.
Om folket vill sluta tillverka så fina kläder så skulle min ekonomi vara mycket bättre. Men jag höll mig från att köpa massa fina T-shirtar, jag har så många t-shirtar men jag har inte jeans på mig så ofta så det är dumt att jag köper massa T-shirtar...Igår blev att par svart mjukisbyxor och ett rött linne med vita prickor på mina nya kompisar i garderoben. Jag gillar även den tröjan som Martin arbetar i =).
Nu sitter jag på 'jobbet' funderar på om jag ska ta en kopp choklad..?

ängen blommar på sommaren

Jag kom på en sak idag. jag är nog översocial. jag pratar för mig själv väldigt ofta och dessutom pratar jag med dialekt, idag har jag pratat väldigt mycket skånska och värmländska..(bara upplyste er om det). Idag när jag och Eric åt lunch så att vi och pratade melodifestivalen. vi satt i säker en timme och försökte komma på vem som gick vidare till andra chansen i andra deltävlingen. vi hade kommit på 7 av de 8 bidragen som tävlade men vi kom inte på vem den åttonde var. men sen kom Eric på, det var ju Sussie Tapper. en annan grej som hände idag var att vi spelade en låt två gånger fast med olika artister. först var det all love for you tror jag att den heter med Erik, Mattihas från idol och hm..den tredje, undra om det var Måns, tre killar från idol i alla fall, 3 låtar senare så spelades den låten igen fast med Bryan Adams och två till killar. haha Eric fick lite hjärnblödning på det.  en sak som är kul är att Carola och Andreas Johnsson ska möta Nordman i andra chansen. Carola mot Nordman. haha. annars har jag inte gjort så mycket idag...mellan 10.00 -11.30 gör jag ingenting, sen brukar jag ät vid 11.30 och sen får jag gå. så jag fattar inte varför jag inte går vid 11..? men det är kul att vara där.
titta ännu ett tecken på att jag är översocial, jag hade tänkt blogga kort, men det gick inte bra.

på återläsande! (ska iof ni skriiva/kommentera)
på återskrivande blir det!


Hej radio här har ni mej

Idag var min första dag som praoelev på lokalradion. det var väldigt roligt!
det första jag fick göra när jag kom dit var att gå ut i sändning, haha. men det var bara kul. och alla är så trevliga. jag vill inte att det ska ta slut, jag vill bara vara på radion jämt. men jag ska ju vara där hela nästa vecka också. och jag ska varje dag få tipsa om en film, vilken jag vill. det ska bli väldigt kul faktiskt. Och nu har jag varit i sändning under kvällen också. det är så kul att sitta i studion och prata,  fast just nu har jag inte fått så mycket att göra... men jag har ändå ett väldans kul jobb. jag kanske blir radiopratare..vem vet liksom. det är i alla fall väldigt roligt!
Och apropå radio och musik så är Håkans nya låt så super. fast det har jag nog nämnt tidigare. På onsdag släpps singeln, och fast jag har låten så ska jag köpa singelskivan, framsidan till den är så fin så fiin.


Kul kan man på radio.

hejpusses

Världen är full av violer

Idag har varit en väldans mysig dag. Jag och emelie åkte in till stadsteatern för att hjälpa Evanna att vara barnvakt åt Billie och Bessie. Har jag sagt att jag földe med emelie förra lördagen när hon var barnvakt åt dom? Jaja, det var kul. dom är såå sööötaaa! Sen var det bio med anneli. Himlens hjärta såg vi, den var jättebraa. sen beställde vi kebab och gick hem till anneli och tittade på Väckelsemöte med Jonas Gardell. Han är så kul. Och så lånade vi massa filmer av anneli igeen. emelie lånar alltid filmer av henne. och sen har jag pratat med Amira i 44 min, amira är så braa. är så glad att jag har henne. och nu tittar jag och emelie på Tuppen. den har jag inte sett på lääänge. mys mys dag. Just det ! Jag fick ju låten från Håkans singel av Olga igår. den är så BRA. För en lång lång tid heter den.

Hejpusses !