Aprillhimlen

Jag kan ju passa på att blogga nu eftersom det inte finns så mycket att göra. Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men jag har haft så mycket göra, som vanligt, ni börjar väl bli trötta på dom ursäkterna..? jaja det är sant iaf.
Idag hade jag matteprov....fast jag hade feber så pluggade jag matte två timmar igår, det var väl dukitgt? Men det var inte sådär jättekul precis...prutt för matte. Men det är ju fredag och det är lov!! i en heeel vecka :). Fast jag tror att det vilar en förbannelse över mig...Faktiskt. Jag har varit sjuk vid varenda Halloween sen typ 5:an eller nåt, iaf sen
6:an, det är väl lite läskigt ändå? Mattson tyckte det var jätteskumt, haha.
Sitter just nu och lyssnar på "Hey there Delilah" med Plain White T's, den låten är så braaa...Och sen har jag hittat en annan låt med en kille som heter Alex Kaneko, "for sleepless minds" den är superbra den med. Älskar musiik :). Nu lyssnar jag på Lasse...."vi skulle klara vad som helst vi skulle aldrig säga nej, vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig" lalalalala....
Marcus bröt sönder min penna igår! det var inte snällt alls. Fast jag lyckades få en penna av Biggis idag, och innan matteprovet så lyckades jag charma till mig ett sudd från henne också, nu blir du väl avundsjuk martin? haha. Jag gick runt med min palestinasjal runt axlarna i skolan idag för det var så kallt..brrr, ush, när det är så kallt så vill man bara dricka te, sätta på sig raggsockar, dra en varm filt runt sig, kura ihop sig i soffhörnet och titta på alla filmer man har. 
Nu ska jag nog lyssna på Håkan och städa så att jag kan ha en riktigt mysig Idol-kväll (okej det där lät töntigt.. :) ), fast jag blir själv för emelie jobbar. men jag är ju ändå halvsjuk som sagt , så det är väl bra att jag tar det lugnt ikväll.

Egentligen är du inte kär i mig
och egentligen är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån
sånt där är slöseri med tid..
men då slösar vi bort våra liv!

H H <3


Lost in love

Låt mej få veta, säg nu vem du är
Låt skynket falla, jag står avklädd här
Hos mej kan du andas, hos mej kan du älska
Ja i mina armar, vara den du är


Japp, just nu så sitter jag här och lyssnar på Daniel Lindström. Jag har fastnat på låten "Annars stod vi aldrig här" den är så braa! Tänkte passa på att måla naglarna samtidigt som jag bloggar. ska bara hämta nagellacket...Så (jag filade naglaran också) nu ska jag börja måla. Dagens färg: Blå.  Nu har jag lagt på underlacket. 

Jag kanske inte har skrivit om det, men jag var ju på bio förra helgen. med emelie och erik. fast innan bion så fick se eriks rum på karlbergs slott, det var fiint. Han guidade oss genom parken som är utanför, den var enorm! det fanns massa saker, tennisbana, ett gammalt tempel, en riktig hinderbana, och ett orienteringsspår. det var kul att gå runt där, det var mysigt. Iaf, vi tittade på Järnets Änglar, den var jättebra faktiskt, och jag tror att den blir bättre om man ser den flera gånger också. Kajsa e så sööt, även om hon spelade skitrisig i filmen så kan jag, emelie och tina se henne på ett annat sätt. Okej det där kanske lät konstigt men aja ni fattar säkert. 
Förresten apropå film, i onsdgas på repet så berättade Johannes att Dramaten ringde och ville sponsra oss med scenografi, det är ju jätteroligt jue..Fösrt var det ett samarbete med Riksteatern, men nu är det ett samarbete med Dramaten, det är ju faktiskt ganska coolt, egentligen. Ska dra till gymnasiet och repa om 1 timme. det ska bli kul, bara det inte blir som i söndags, vet inte om jag berättat det men när vi gjorde vårt andra och sista genomdrag så i näst sista scenen så blev det fel så Johannes sa att vi skulle göra om hela genomdraget från början!!! skitjobbigt, men det blev bra iaf. 
nej men just det!!! vet ni vad som hände natten till i lördags?! jag och emelie hade tittat på TV och klockan var väl typ 02.15, och jag skulle borsta tänderna eller var det var (jag kommer inte ihåg riktigt vad jag skulle göra) iaf så hade jag mobilen som ljus och så tappade jag den i toaletten!!!! skitklantigt! jag försökte fixa den och jag kunde logga in på den men den blnkade och batteriet blev alldeles varmt. så igår så lämnade vi in den på The Phone House, vi ska tillbaka dit imorrn, så jag får väl ut en ny på försäkringen (det hade varit kul med helt ny mobil annars...haha). jag använder min gamla mobil just nu, men den är jobbig, knapparna är jättehårda. jag skanar knapparna på min samsung!! aja jag behöver bara ha den här tills imorrn. 

Inte för jag vet hur jag kom och tänka på det men jag fick  MVG(minus) på min "en komikers uppväxt" reflektion, det var väl bra? Mm, det var det :D. 
Nu har jag tappat tråden igen men här är iaf, en dialog mellan Mig (elin) och Lisa (min granne som är tre år) :

- Så Lisa, nu ska jag äta mat.
Lisa tittar på mig och blinkar.
- Ska jag äta häj?
- Nej du ska inte äta här, du tycker inte om den maten som vi får här.
- Vad äj de föj mat?
- Det är potatisgratäng, rostbiff, skinka och vitlöksbröd. det tycker inte du om, det är vuxenmat.
- Nej inte vuxenmat.
Lisa tittar på mig och blinkar.
- Fast jag tyckej om sån mat.
HAHA!!! så söööt hon är!


 

mors lilla lathund

Jag har kommit på att jag är ganska lat. Jag orkar inte skynda mig fast jag är så trött och bara vill gå och lägga mig, jag segar liksom ändå med att ta bort sminket och borsta tänderna och så..Emelie säger jätteofta "Meh, bara för att du är en lat tonåring", haha, och det stämmer ju faktiskt. Men jag trivs med att vara lat, förutom att allt går så segt, haha, det där måste ha låtit ganska dumt...Och på mornarna är det jobbigt för att då är jag seg i början och tror att jag har all tid i världen, sen ser jag på klockan och upptäcker att jag är lite stressad, jag kommer alltid försent när vi har sovmorgon..haha. Och imorse så vaknade jag typ 10.30, låg kvar i sängen och tittade på sjunde himlen (jag har betsällt box 1) och när jag tittat klart så var klockan 12.40, så då gick jag upp och började städa. jag har typ inte gått upp så sent sen sommarlovet jue.. iaf apropå på stress - Det här skämtet som jag tänker skriva nu kommer bara Emelie Tina och alla småbarn att förstå :
Jag segar en morgon och tar det jättelugnt, sen tittar jag på klockan och ser att jag börjar om 3 minuter och då säger jag "AAHHHHHII, HUR SKA JAG LÖSA DET HÄR NU DÅ???!!!!!" HaHa, gud vad jag är rolig :), eller hur Emelie och Tina och alla småbarn ?

Tittade ju på Babben & Co, ibland är det faktiskt riktigt roligt. Lill Lindfors var ju där och hon sa "En gång när jag åkte till New york i Amerika (mumlar lite tyst) - som om ingen visste att New York ligger i Amerika..." hahahahaha! Det var faktiskt kul, iaf just då :). haha, jag måste sluta med min smileisar, jag har ju smileisar efter varje mening typ, hur stavas smileisar förresten? Stavas det Smileisar..? Hm..."Smileisar nu har jag sagt det ordet ganska många gånger, men jag tröttnar aldrig på att säga det, det är som mjuk nougat i min lilla trut" haha, nu var jag rolig igen. Jag kan faktiskt ett roligt uttryck, eller vad man ska kalla det "Jag är rolig, ska vi skratta?" haha, det var väl kul?
Det känns som att jag har tappat tråden lite nu, jag pratar om något och sen helt plötsligt så kommer det in en replik eller nåt annat knäppt, eller, ni fattar väl vad jag menar eftersom att ni läser det här...Tillbaka till Babben & Co
- Peter Jöback var också med i Babben & Co, och han är så söööt (fast jag menar inte söt på utseendet, eller jo han är ju självklart söt på utseendet, men det var inte det jag tänkte på nu, jag tänkte på han sätt att vara) han är så ärlig och han är verkligen sig själv. Han säger liksom i TV att han har lätt för att gråta, och han och hans kille brukar sitta i vardagsrummet och titta på ett engelskt program som heter Trinnie och Susan som handlar om människor som är missnöjda med sig själva (deras kropp) och i programmet så får dom hjälp med att tycka om sig själva, och i slutet av programmet när de här människorna har lärt sig att tycka om sig själva, så tittar Peter och hans kille på varndra och ser att båda håller på att börja gråta så dom börjar att asgarva istället för att dom tycker att det är så töntigt att dom börjar gråta för det liksom, så gulliigt jue! Och hans ögon verkligen glittrar, jämt när jag har sett han så glittrar hans ögon. Och han sa också att han har gått sju år i terapi, hur många kända människor erkänenr att dom har gjort det, om dom nu har gått i terapi, så söööt!!

Oj, det blev ett ganska långt inlägg, tänkte inte att det skulle bli så långt. Nu ska jag göra en framsida till ett skivfodral. 
Måste bara skriva in det här skämtet, var inne på tjuvlyssnat idag, hittade massa kul grejer.

 

Spårvagnen vid Valand, Göteborg

Tjej 1 ~25: Om man bara någon gång skulle ta med en helt främmande kille hem och ha sex mitt på dagen.
Tjej 2 ~25: Ja, det skulle vara häftigt!
Kille ~22 (från sätet bakom): Hej! Markus.

haha, det var väl kul ändå?


G r a t t i s

grattis grattis grattis grattis till körkortet emelie !!! det var iof en vecka sen men faktiskt så hämtade du ju själva kortet idag :).

Det är bra att ha en syster som har körkort, för då kan hon sjussa mig till vart jag nu ska, haha. som idag tex. vi skulle springa 2.6 km på tid på gympan och det är jobbigt så jag tänkte att jag springer några gånger under veckan istället för att få upp konditionen inför orienteringen, emelie hämtade mig och körde hem mig och jag åt lunch hemma, det blev risi frutti, ett glas oboy och två rostade mackor, mums. Sen sjussa emelie tillbaka mig till skolan, det var väl snällt ändå?
Och på elevtiden (det är bara halva klassen som har det idag andra halvan har hemkunskap) lovade Ylva oss att hon skulle bjuda oss på glass om vi var tysta och jobbade hela lektionen och vi var tysta :) så vi kommer förmodligen att få glass nästa gång :) heja oss, vi är bäst!

Vet ni vad jag upptäckte igår när jag skulle fixa gympakläderna..? klart att ni inte vet :). men jag vet , på en t-shirt (haha jag höll på att stava t-shirt med ö istället för i  :D "dumma jag" , haha) som jag köpte i våras så hittade jag en liten vers med pyttesmå bokstäver och den versen stod på ryggen så jag har inte sett den, haha, men den är ganska bra faktiskt:  I'm on the devils side. Because he keeps promises and has the most amazing eyes.
Den var väl bra? Det tycker iaf jag. Förresten apropå "devil" så har Marcus gett mig ett smeknamn (haha, kul om du läste det där nu marcus, jag kom å tänka på dej när jag skrev ordet devil..hm..hur kan det komma sig? haha) mitt smeknamn är kortis inte världens snällaste semkanman kanske men jag gillar det faktiskt, haha.
och jag och Marcus har en DEAL, han ska inte terra mig på hela veckan :) och vet ni varför? Jo för vi har fått ett häfte i svenska och det häftet har han tappat bort så jag kopierade ett nytt till han, det var snällt? jag är snällast.
Ush nu har jag lite saker som jag ska hinna med, tyskaläxa och så tänkte jag plugga lite inför NO-provet på fredag, jag hinner ju inte plugga något imorrn, ska ju repa klockan 17.00 och slutar 15.40, så jag går nog till mormor och äter middag där :).
Andra avenyn om 10 min, fast det är inte så bra som jag hade hoppats på att det skulle vara, alla är så sega, men jag vill ändå följa programmet. och klockan 21.00 så är det desperate housewifes (DH).