längtan bor i mina steg

"Have you ever meet angel who's smiling like song?
Have you ever really loved an angel?
Have you ever had to let go of an angel?
Say goodbye let him fly my angel
 Bye best friend"

Nu är jag frisk (nästan iaf). Har ägnat hela veckan åt att titta på tv typ, hade tänkt att spela sims, men jag har haft för ont i huvet för det. Tittat på sjunde himlen mest (den serien är så himla bra!). Hittat en ny favorit (haha härmar emelie) - Barry Watson :]. Och om jag vill så kan jag skriva till han, ska göra det nån dag snart.


image21 Snygging, nåt med ögonen?

Han är så bra skådespelare, man blir ju nästan alldeles kär i han :] haha. Har hittat massa filmer som han är med i, ska köpa några : Teaching Mrs.Tingle, Sorority Boys och så ska jag önska mig när jag fyller år säsong ett och två av sjunde himlen. fast Sorority boys är inge bra, har sett den förut, men då var jag ju yngre iuförsej. Kostar bara 49 kr på CDON, så varför inte slå till? Ska kolla sen i höst, om "What about Brian" kommer ut på dvd, elller är det nån som vet om det kommer att komma ut på dvd? Kan ju fråga kanal5 annars om dom vet nåt.
haha, jag håller på att måla naglarna samtidigt som jag skriver, har tagit en halvtimme att måla en hand (fem naglar kvar) heja heja.
Läängtar så SJUKT mycket till 8/9 när Håkan kommer till grönan!

K£nT.

Sverige, Sverige älskade vän
En tiger som skäms
Jag vet hur det känns
När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms
Vad är det som hänt

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Duka din veranda till fest
För en långväga gäst
I landet lagom är bäst
Vi skålar för en midsommar till
Färsk potatis och sill
Som om tiden stått still

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljud
Och glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är
Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Prayer For The Weekend

Bara för att jag har börjat springa igen så blir jag såklart sjuk.

Så nu sitter jag här, lyssnar på The Ark och är täppt som ***. Men lite uppiggande är ju att gerjerna jag beställde från CDON har kommit, ooch självklart så bara för att mamma åkte ut i regnet och hämtade dom på macken så komm pappa nyss..."En riktigt skitdag vare" HAHA (bara Emelie som fattar). Och pappa ska ha nätet snart så jag hinner inte blogga så mycket. Men Emelie är ju på festival och där är det ganska fint, sa hon iaf.
Det blev H&M fashion ändå, tänkte att jag kan ju önska mig Året runt kanske. Det är ju inte så långt kvar knappt tre månader, vilket betyder att det bara är knappt tre månader tills jag ska se Håkan :) LÄÄNGTAR!
nej nu ska jag gå titta på tv förmodligen....Vad gör man annars när man är sjuk? Förslag?

Let your body decide where you want to go, high or low, fast or slow.
Let your body decide where you want to go, high or low, fast or slow.
Let your body decide where you want to go, high or low, fast or slow.
Let your body decide where you want to go, high or low, fast or slow.
I don´t know if I´m ready
but everything must be unsteady on the first go-round

Dan Bäckman 1-0

Haha, I torsdags var jag hos Frida vi kollade på Dan bäckman 1-0, den är så rolig! "Pirri Pirri" "Din franska tjej har lämnat dig, och hon är kåt och arg" HAHA! Sen spelade vi stress, det är väldigt roligt, för man blir ju typ på flumhumör (haha, sen spelade vi stress och 123rally med två kortlekar).
Gah, nu drar mamma igång damsugaren....dumt.
Men, Frida var här igår också och vi kollade på Livet med Jonas Gardell, haha, den är såååå ROLIG! Sen pratade vi i typ 2 timmar (oavbrutet). det blev ganska sent. jag har ett problem, jag vet inte om jag ska beställa The sims 2 Året Runt, eller The sims 2 H&M fashion.....Det lutar nog åt H&M fashion, men året runt är ju kul. AHH, någon som har nåt av dem som kan rekomendera?!
Juste, jag vågar ju nästan inte åka till grönan i år, det var ju en tjej i USA som var 13 år och blev av med fötterna när hon åkte Fritt Fall LÄSKIGT. och sen har ju bergodalbanan och vilda musen strulat också "och vilket förtroende känner vi inför det här tviolit" (haha, Emelie fattar). hej barnkarusell :).

Turistens klagan

"I brevet skrev jag inte under mitt namn, för jag vill inte vara självisk. Jag är inte den enda som drabbats illa av skjutvapen. Jag skrev till alla i hela världen som "jobbar för gud", så att ingen skulle veta vem de bad för, då skulle de kankse be för oss alla. Så snälla, gör bara som jag skrev i brevet, be för alla oss barn.

Håll tron levande pastorn."


Haha, jag börjar och slutar alltid min bloggar med citat eller låttexter (men det blir ju ganska bra, inte sant?). Kollade nyss upp hur jag och mamma ska ta oss till Kista imorrn :). Ska ju dit och shoppa med lilla mamsen, ska bli rätt mysigt faktiskt. Vi ska handla kläder till mig, fast vi var ju och hand´lade i onsdags , men jag hittade inte riktigt allt som jag skulle ha, och i Kista brukar man nästan alltid hittat något man behöver. I Kista på MQ i rulltrappan stod söta Idol-Wille och drack en fanta vilda bär :). Ska handla lite sommarkläder tänkte jag. Appropå att handla så satte mamma och pappa in MERA pengar på mitt konto idag, så nu är jag rikare !

Idag när jag kom hem från den något roliga (iallafall Stina var kul) avslutningen typ 10.30, så hade jag INGET att göra, så jag bakade en kladdkaka, har nyss ätit en bit, var VÄLDIGT god, så tack mig själv. Förresten jag har lärt mig tre ny ackord idag, Cadd9, Am7 och G/F#, håller på att lära mig låten "13", sen kan jag spela typ hela Appache låten, heja heja!

Nu är det sommarlov! "Nu är det sommar nu är det sol, nu är det koskit i hagen" :].


"Så länge det finns ungar så finns det hopp"


Jösses Flickor

"Nu skriver vi replikerna och bestämmer vad våra kroppar,det politiska arbetet och lektionerna i skolan ska handla om. Vår historia om förtryck och motstånd ska berättas om och om igen och det är du och du och du som ska skriva historien. Omdefiniera det som makten definierat! Vem du än är - låt dig inte begränsas!
Det är inte dej det är fel på, det är sammhället som måste genomgå en revolution, vår kamp är på liv och död"


Var ju på Jösses Flickor igår den var väldigt bra faktiskt, de sa så bra saker och låtarna är jättebra, fick gåshud vid typ varje låt.
Fast första akten var bättre än den andra tycker jag, men den andra var ju också jättebra! Massa roliga saker hände ju också - Typ när Yvonne Lombard inte fick gå ut "PRUTT", haha. Eller  dikten till hans dotter "När du sover, då är jag lycklig" Haha! " Du kan rösta på EG eller rösta på inte EG" HAHA! Sista föreställningen ikväll, Emelie är där :), lycko henne!

Sara, vi har kommit från varann, från bredäng ser man inte in i södermalam, vet du att här i min lägenhet lever jag liksom i hemlighet.

Mamma, det var länge sen vi sågs har inte sett dej nu sedan i våras. Saknar dej för här i min lägenhet, gråter jag när ingen anna vet.

Sitter ensam, hjärtat dunkar,
mycket ensam, inget funkar.

Idag när jag köpt billigt knäckebröd i ICA tänkte jag, när jag är död. Är Sara allt av mig här som finns kvar, hon är det ända vackra som jag har.

Mamma, livet rinner ur mig också här, är inte glad och inte längre kär. Känner hat mot alla, till och med mot dig, men mest av alla hatar jag mig.

Sitter ensam, hjärtat dunkar,
mycket ensam, inget funkar.


Fin låt va?
En grej var väldigt fint faktiskt, det var när Katarina Ewerlöf och Sofia Ledarp började sjunga "Levande livet".
Skulle rekomendera er att se den, men det ju lite sent nu, haha! (äh, den kommer igen om trettio år) :).





Hon får ord att verka få, så varför ska skriva sånger ?
Stegen när hon går, ändå bort ifårn mig alla gånger.
Så jag tystnar och jag älskar ensamhet
och jag blir stark, men jag vill inte vara det.

Sommar

Haha, ja det kan man ju säga :).  Här kommer något riktigt roligt :

Igår var jag och Amira och badade på badet (nähä) men iallafall, vi badade ganska länge och när vi kom upp och skulle sitta i bastun och värma oss, så var den inte på ! Men vi satt där iallafall och bara pratade om allt (supermysigt). Vi hade suttit där väldigt läänge. och badet skulle snart stänga, så vi hörde att någon gick in i omklädningsrummet och började låsa, och vi trodde ju att han skulle komma in och säga till oss att vi skulle skinda oss på men nej nej.
Sen hörde vi att han gick, så vi gick ut och började byta om, när jag var klar skulle jag öppna dörrn, men den var låst och vi kunde inte öppna den !
Och jag tittade ut gnom fönstret men det var ingen där, så vi blev inlåsta i omklädningsrummet, haha! Så för att komma ut så klättrade vi ut genom fönstret, haha ! Och sedan cyklade vi hem :). Mötte förresten en klasskompis som jag inte sett på typ 2 år, så det var ju lite kul :).
Ja, det var våran fredagskväll :) (tyvärr så hade vi ingen kamera :[ ) . Heja heja!

TMTK

Helt sjukt, emelie fick det där reklamjobbet för viasat :). GRATTIS säger jag till dej !!

En anna sak som är helt sjuk, det är att "jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig" är ju typ världens bästa låt! Den låten går verkligen rakt in i mitt hjärta <3 :).

166331-10


Nu är det bara nästa vecka kvar :). Imorgon är min sista NO-lektion TJOHOO! Jag slipper NO i över två månader, helt underbart! Eller jag tror att min sista lektion är imorrn, har inte bestämt om jag ska på lektionen som är 20 min på måndag...Men iallafall så är typ halva måndag vanlig dag, och halva tisdag med, på onsdag är det klassens dag, på torsadg är jag ledig och på fredag slutar vi :) LÄNGTAR!
Häromdan kom jag på att jag nästan inte har några sommarkläder...Måste åka och handla (för inga pengar men men) tips på någon bra affär? Bra second hand affär kanske?


Och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas
Och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen
Sin tid i San Tropez
Om att ge sig själv en chans
Om sin nya Z3
I en värld av idioter
Står han först i kön
Han berättar framför kameran
Om hur han bytte kön
Eller något helt annat
Som också är privat
Om alla dom han älskat
Och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej

Hej underbara sommar

Den underbara sommaren är här :). VARMT som ***, men härligt härligt !
Säsongens först dopp blev igår på badet. Det var ganska kul faktiskt, men nu har jag inte dykt på ett tag så nu måste jag komma igång med det också. Emelie, du är en badkruka :P. Förresten, så badade jag idag igen, vi skulle simma på gympan, 750 för MVG och jag simmade 800, duktigt Elin. Men det är jättejobbigt att koncentrera sig på läxor och så när det är så varmt, och nu har vi värsta SO-grejen att göra och i svenskan ska reflektionen vara klar på fredag och jag har inte ens börjat :/. får börja imorrn. skolan är ju ändå snart slut, 10 dagar kvar YIPPEI! Det är ju typ bara den här veckan sen är det massa konstigeheter i skolan hela v 24 och sen är det sommarlov LÄNGTAR!
Fast jag längtar till den 8/9 för då kommer Håkan till grönan och jag fyller år den dagen, så jag ska fira min födelsedag där :). Det ska bli grymt kul !





166331-15