Min lilla Nostalgikväll

Ikväll är en sånhär mysig kväll. När jag känner för att titta på massa gamla filmer. Nostalgiska filmer liksom. Jag tittade på Tsatsiki vänner för alltid. Den filmen är så himla braa. Och Krister Henriksson är så bra också.  Sen kom jag på att jag kunde kolla på Barnen på Luna, så då gjorde jag det. och jag har suttit här och gråtit. den är så fin gjord. fast jag har bara de två sista avsnitten, jag måste försöka få tag på DVDn. Det är så fint när dom pratar om deras föräldrar och att en tjej var arg på dom innan dom skulle åka och det var sista gången hon såg dom. och den lilla tjejen som är så söööt. Jag måste få tag på hela serien !!t
Nu tänkte jag titta på Hundtricket - Kortfilmen :). eller jag kanske tittar på hela..




Vi lärdes oss någonting tillsammans; Livet fortsätter. 
När vi är ledsna tröstar vi varandra och pratar om alla platser vi ska åka till.

Det finns alltid hopp.


Håkans skiva släpps....

.....26 mars ! Lääängtar.

Blev lite besviken på att inte Darling fick någon mer guldbagge förutom han som fick för bästa foto och den som Michael Segerström fick för sin roll som Bernhard. Åh han är så sööööt (Bernhard alltså). jag ska nog se Darling igen. i helgen :). den filmen är så bra.

- Asså, jag har ju typ inga pengar kvar.
- Men har du inte sökt jobb då?
- Jo asså jag har ju frågat folk som jag känner om de har någonting på G men det var ingen som visste nåt.
- Men om du inte har några pengar, hur har du då kunnat köpa en massa nya kläder..?
- Ameh, jag måste ju klä mig...

hahaha. så skön. tänk er två östermalmstjejer så blir det ännu roligare.

Våran engelskalärare kom på att vi inte kan lämna in arbetet på fredag eftersom att det är friluftsdag, så vi får lämna in det på måndag, supershysst. MEN - Jag kom på att vi har NObajskitprutt-prov på tisdag så jag måste plugga till det i helgen. Hej roliga No-helg. 
När vi ändå pratar om skolan: Det är helt sjukt hur vissa människor som är 15 år, kan bete sig. Idag var jag verkligen sjukt nära att säga till (eller slå) en tjej i min klass. Jag blev så himla irriterad. Nästa gång hon är jobbig, kan jag nästan lova att jag kommer säga inför hela klassen hur trött jag är på henne. Undra vad som händer om jag skulle göra så....Jag måste nästan göra det bara för att.
Förresten, jag hämtade ut mina nya glasögon igår. Är väldigt nöjd med dom faktiskt :).



image50image51
Michelle Meadows                                        Michael Segerström

                                                     
                                                      DARLING


Kom och ge mig vår

Nu längtar jag så sjukt mycket till våren !! när jag och emelie kollar H&Ms vårkollektion, då vill jag ha alla fina kläder och åka ut och ha picknick på en grön gräsplätt och slippa tänka på allt jobbigt. ångest. jag vill ha vår jag vill ha vår jag vill ha vååår. det verkar som att amandas " *håller tummarna* " kommentar nästan funkade för jag var 1 poäng från VG på matteprovet. fast jag är ändå lite besviken jag hade velat att det stod VG istället för G+ men jag är nöjd.
Marcus försökte lära mig sweep picking via msn igår, det gick väl sådär. förstod lite i alla fall. gitarren gillar  vi när det är grått  ute. då kan man spela Håkan-låtar och drömma sig bort. inatt drömde jag att det var vår. det var mysigt med vår. läääängtar !!
Hejgråatristapluggajättemycketmånadernainnanvårenkommer !

ettinläggom...jajagvetinteriktigt

När jag hag har tänkt att mina bloggar ska bli korta blir dom långa. får se hur det blir med den här.
haha ! ojsan ! det här märkte ju inte ni, men jag har gjort ett lååångt stop i det här blogginlägget. men det var bara för att jag försökte lära mig sweep picking. glömde bort bloggen, sån är jag. haha. fast nu fattar jag lite av sweeppickingen, det är bra :). ska öva hela kvällen nu typ. fast jag måste ju plugga. asså skolan bara tar över ens liv. förresten läste Amandas blogg nyss, hon hade skrivit en jättebra grej som beskriver hur jag känner mig ibland "en nedtryckt ångestklump i lungorna", Tack Amanda för den braiga beskrivingen :).
Jaha, eftersom att det blev så långt uppehälle (heter det så?) så hinner jag ju inte skriva allt jag tänkt skriva..men jag var hos Amira idag. det är så sjukt att vi är kompisar för vi är heelt olika men ändå så lika...haha, what? Hon är bra iaf. jag ska få henne att lyssna på Håkan :). det kan bli ett av mina nyårslöften ju. eller nej, för det kommer inte gå nå bra. men vi får hålla tummarna.
varje gång jag lyssnar på Billie the vision and the dancers så upptäcker jag nya låtar. alla är så braaa!!
Nu känns det som att jag inte alls skrev något kul i det här inlägget men äh, huvudsaken är väl att jag bloggar iaf, right?
Får förhoppningsvis tillbaka matteprovet imorgon. Hoppas på VG. men om man inte har förväntningar så blir man inte besviken. men håll tummarna för mig ändå.




Kände för en bild på favoriten.

Ask for more

nu kommer det ta jättelång tid för mig att blogga, för jag äter nudlar :). egentligen vill jag inte äta för jag var uppe hos mamma idag (alltså tandläkaren) och jag hade ett hål :(. så nu måste jag borra. fast det var bara ett litet hål så det är ingen fara men om jag ska vara ärlig så är jag jätterädd. haha. och Marie (mammas tandläkare) skrapade stenhårt idag. det gjorde jätteont ! och jag som var så sugen på choklad...men nu villk jag inte ha. fast mamma sa att om jag var "tvungen" att ha något så var choklad bra. jag kanske kan be att emelie köper choklad när hon ska ner till centrum. för jag har velat ha dt hela veckan. och det spelar ingen roll om jag äter det eller inte för jag måste ju ändå borra. dessutom, så ska ju du Martin och jag ses ikväll så då vill man ju ha något att äta, eller hur? apropå dig Martin. Var håller du hus i mitt bloggliv?? Nu börjar jag sakna dina kommentarer väldigt mycket. fast du har sagt att ditt internet bara funkar ibland men i skolan kan du ju gå in. perfekt. haha. By the way, i söndags så betsällde jag den senaste Billie the vision and the dancers skivan, den kom idag. tycker att den borde kommit i tisdags eller onsdags iaf. men men, nu är den här och den är så bra! sitter här och lyssnar på deras första skiva. också grym. speciellt Ask for more och Apologize. Vill ni också börja lyssna på dom? www.myspace.com/Billiethevisionandthedancers. jajjemen, där finns det bra låtar. Jag vet inet varför jag skrivier ni så ofta när jag bloggar "vill ni veta en sak" "vill ni också börja lyssna på dom" jag har ju ändå bara typ 2 läsare, haha. emelie och martin. och dom träffar jag ju varje dag. nästan.
idag hade vi SO-redovisning. ush. jag hatar att redovisa. jag vet aldrig hur jag ska stå. haha, undra hur många som hatar att redovisa för att de inte vet hur de ska stå...jag är konstig asså. Iaf. det gick ganska bra. om jag skulle sätta betyg på oss så skulle vi få (alltså min grupp, jag är inte skitzofren, vet inte ens hur det stavas..fast nu blir det ju kul om det stavas så som jag stavat det. haha, vad snackar jag om?) vart var vi? jo jag skulle ge min grupp betyg. och betyget blir G+. och det tror jag att vi kommer att få från Biggis också. Sen hade vi NO i 75 minuter, blä. vi pratade om cancer. kul liksom. verkligen upppiggande. men sen tittade vi på en informationsfilm om andningen, den filmen var från 5 år...haha. den var kul. bästa informationsfilm jag sett som har med NO-ämnen att göra iaf. jag tycker inte om NO. det är tråååkigt. fast det vet ni väl vid det här laget. (nu skrev jag ni igen).
Sen har jag haft matteprov idag också. tror att det gick bra. om jag får sätta betyg på hur det gick för mig så skulle ge mig själv G+ eller VG. hoppas att Louise sätter det sistnämnda :).
Ska städa nu. mitt rum kan ju inte se ut hur som helst när martin kommer. fast jag vet inte hos vem vi ska vara men det är ju skönt att ha städat rum iaf.


You've hurt me before and you hurt me again.
So apologize and I'll forgive you.

hej gråa trista väder

det kanske är för att skolan precis har börjat och jag inte har kommit in på det än, och för att vädret är så grått och tråkigt, men jag orkar inte bry mig om alla läxor och skit längre. alltså tillexempelt som nu, istället för att sitta här och blogga så borde jag plugga, men nu sitter jag ju här och bloggar liksom. fast det är säkert bara som jag känner nu, sen när det blir vår så blir det ju bättre. matteprov på fredag, svenska och engelska projekt som ska vara klart om 5 veckor, tyska till imorgon. jag vill inte. jag vill bara ligga i min säng och titta på miaOchklara med emelie. åh det är så himla kul! "Ja jag har strumpbyxor" hahaha!! och så vill jag titta på alla roliga klipp från Andra Avenyn som jag och emelie sparat.
och inatt kunde jag inte somna. somnade typ vid halvett-ett. skitjobbigt. sen vakande jag vid fyra tror jag. sen vid 5 igen. jobbigt. jag och emelie låg igårkväll och sa massa roliga grejer från miaOchklara för det är så sjukt kul. jag kan börja skratta typ nu, bara för att jag tänker på dom, haha.
Idag, när jag kom ner för den lilla backen som leder upp till skolan, så såg jag skolbussen, så jag hoppade på. och den stannar ju vid min gamla skola så hoppar jag av där och går hem därifrån istället 8de gånger jag pker med bussen vilket inte är lika ofta i år som förra året, första gången jag åkte med den i åttan nu var idag..) iaf, så jag tänkte att jag skulle kolla om min favvo jobbade, så jag gick in i det rummet där hon arbeter, hon var inte där men Lotta var där :). vi pratade en massa om skolan och om hennes elever och massa kul. hon är så bra. hon kan liksom prata om vad som helst med en, och det visade sig att vi hade lika åsikter om massa saker. och jag har kommit på att mina favvisar(om man räknar med gamla lärare också) är : Stina, Ylva, Annika och Lotta. japp. dom e bra dom. dom är så engagerade i allt och lyssnar på en. och det är lätt att prata med om om andra gerejer än skolan liksom.
Jag tycker väldigt mycket om Billie the vision and the dancers deras musik är så skön. har börjat lyssna på dom jättemycket. dom har en jättebra låt som heter "Overdosing with you".

Martin, nu saknar jag dina kommentarer, både här och på bilddagboken. var håller du hus? *orolig*

Elin goes Roll on - mannen

Martin, var har du varit senaste tiden i mitt bloggliv? saknar kommentarer från dig ju.
Snart börjar stjärnorna på slottet och det är Arjas dag :). hon är så söt. vet ni?! igårnatt vid tolvtiden, så kom jag och emelie på att joost funkar på hennes data och vi hittade ALLA MiaochKlara avsnitt !!!!!!!!!!!! så vi låg och tittade på det till klokan tre..trots att emelie var sjuk. åh. dom är helt underbara! jag är bäst på Viveka Andebratt och Rolle :).

"Hi my name is Jamie Oliver. Can I put my delicious squasch in your owen?"
- Rolle.

Ett bra år.

Sammanfattning år 2007;


- Gjorde du något i år som du aldrig gjort för?

Ja, mycket.

- Höll du några av dina nyårslöften?
Haha, jag kommer inte ihåg mina nyårslöften :P

- Blev någon av dina vänner förälder i år?

Neej?

- Dog någon som stod dig nära?
Nej.

- Vilka länder besökte du?
 Bara Sverige :D


- Är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008?
Nja, det kan man väl säga.

- Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
8 september och 28 November <3

- Vad var din största framgång 2007?
Jag fick bra första betyg :)

- Största misstaget?
Tro det var att jag klippte mig här i centrum precis innan Jul.

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, det har jag väl.

- Bästa köpet?
Hmm...Håkan Hellströmtröjan <3

- Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder borde det väl vara.

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, mycket.

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2007?
Christan Kjellvander - Two Souls och The cure - Friday I'm in love

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Båda. Men mest gladare.

- Vad önskar du att du gjort mer?
Plockat undan och städat efter mig. (inte varit så lat)

- Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt på två saker.

- Hur tillbringade du julen?
Hemma, mormor och familjen. Mys.

- Blev du kär i år?

Antar det.

- Hur många förhållanden?
nja...

- Favoritprogram på tv?
What about Brian, Mia och Klara, Andra Avenyn, Sjunde himlen

- Bästa boken du läste i år?
Jag vet inte om jag läste "Pojken som kallades det" i år..isf den, annars alla tre böcker om Jenny Johnsson och "En plats de kallar lyckan".

- Största musikaliska upptäckten?
Vet inte om man ska kalla det musikalisk upptäckt men att det inte är helt omöjligt att lära sig det man vill på gitarren :).

- Något du önskade dig och fick?

Japp.

- Något du önskade dig men inte fick?
Njaa...

- Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Ojoj, det kommer jag alltid att minnas : Håkan konsert på gröna lund! First time :)

- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Nej, det tror jag väl inte. Inget jag kan komma på just nu.

- Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Hängslen och Hatt.

- Vad fick dig att må bra?
Musik, Håkan, Sommaren, Syster, Gitarren, Bästa vännen, Runaway <3

- Vem saknade du?
Äsh, jag saknade väl bara denna person i början av året.

- De bästa nya människorna du träffade?
Lätt, alla i Runawaygänget <3

- Årets sötaste?
Syster<3

- Årets hetaste?
 Syster <3
-
- Årets största kärlek?
Barry Watson, haha.
-
- Årets besvikelse?
Att Runaway var tvunget att ta slut. Men alla vänner därifrån är ju kvar !
-
- Årets bästa?
Håkan, Syster, Gitarren, Musik och Runawayproduktionen.

- Årets bästaste?

Storsyster Emelie <3