kalla kalla höst, ska ha vantar imorrn

ett snabbt inlägg för att rensa huvudet (som emelie brukar skriva)

Hej jag heter elin och jag får DAMP på mitt schema (jag vet att man inte ska använda sådanna ord det är elakt men jag blir så AAARG) hur dumma får man va som lägger de längsta SO, NO och Matte lektionerna efter varandra..?! jag vill inte till skolan imorrn (det är i imorrn vi har dom lektionerna) hemskt hemskt.  men sen ska jag shoppa med Frida, det ska bli kul :)
men det har varit helt OK i skolan den här först veckan iaf, vi har fått två nya killar, en pratar bara engelska och en är typ halvpunkare men båda är supersnälla :).
Idag tog vi skolfoto jag blev inge bra tycker jag.
Igår var det så himla kul på repet, vi repade för första gången :). Johannes är så bra på att spela, och vi kom på massa bra grejer, roligt roligt roligt :]. Och José (eller hur det stavas) är supersnäll , hans syrra också.
nu hinner jag inte blogga så mycket mer.

Amira du var kul idag
"om man färgar håret orange får man faktiskt vara beredd på att bli kallad för morot" haha!!

OBS
. det är inte jag om färgat håret orange, det är en tjej i paralellklassen som är kompis med amira.hehe.

hejdåsommaren2007

Nu är det slut på sommaren. imorrn börjar skolan och det skulle bli kallare.

Ush jag orkar inte börjar skolan. det som kommer få mig att gå upp ur sängen de här första två veckorna är att det är håkan nästa lördag <3. fast det ska iuförsig bli kul att se hur samarbetet med Mattson och Stina går, haha, båda våra mentorer (eller vad det heter) är virriga. och vi har ju ny musiklärare, men - Lotta jag kommer sakna dej! ahh imorrn ska vi ha tipsrunda på IP, trååkigt. ofta nån tycker det är kul liksom, varför inte bara låta oss gå hem istället..? aja, jag har ju nära hem från IP iaf så det är bra. när jag kommer måste jag ta och titta på manuset för Runaway, måste ju ha några till monologer till på onsdag och jag hann inte med att titta på det idag så då får jag göra det imorrn. Kom nyss på att jag och emelie skulle sett på Fight Club idag, men vi får ta det på imorrn eller på tis.
Förresten jag har inte bloggat om i fredags va..? Oj jag har ju mycket att blogga om.
I fredags skulle jag och emelie ta en pizza på Christos (tror jag den heter). vi kom dit vid ett men när vi skulle beställa så sa hon i kassan att pizzorna öppnade klockan två, jättejobbigt, så vi tog hamburgare och pommes, det var med supergott!! Och i fredagskväll var jag på Bio med Emelie x2, Sandra, Elin och Erik. det var mys (haha emelies kompisar och jag). vi såg "Underbar och älskad av alla" andra gången för emelie. den var vääldigt bra faktiskt eller aa, den var iaf inte dålig. den rekomdendeara jag er att se :).
Det var inte så mycket men nu kommer det om igår.
Igår var jag hos malin och åt middag, jag skulle sova över där också. Och Joffis familj och Joffis kompis var där, det var supermys. vi fick kräftor (kräftskiva ver det typ). sen tittade vi på en film (joffis lillebror var med också) det var med mys. sen vid typ 2 så gjorde jag och Malin Te och gick upp till sängarna och drack det. myyyys. vi somnade typ halvfyra, gahhh. snacka om att jag är trött idag.

Idag när jag kom ut så ville Lisa cykla iväg med mig så vi cyklade till lekparken i grannområdet och när vi skulle åka kanan tillsamans så hamnade min fot mot det där röda plåtet så jag brände upp en liten del på foten, det sved som f*n.  och nu när jag duschade (fast jag hade typ gladpack, haha, runt foten och jag hade tejpat) så kom det in vatten och AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ, bajsont gjorde det!
Och när vi var på väg hem från lekparken så var det en tjej typ sex år kanske som också bor på min gata, som ramlade med cyklen och började gråta jätte mycket. så när jag sprang fram (med lisas cykel i handen och lisa springandes bredvid mej) till henne så hade hon gått iväg en bit men cykeln låg kvar så jag gav den till en kvinna som hjälpte elin (som hon tydligen hette). jag har varit snäll idag :).

image40
två veckor kvar <3
längtan bor i mina steg

Alternative to love

"Cold hands warm heart,
we just need same time apart
and everything will be okay"

Har börjat lyssna på Brendan Benson (Tack Martin) han är väldigt bra, speciellt "Cold hands warm heart" sitter just nu och lyssnar på han faktiskt. Och vet ni vad jag kom på igår? På lördag är det bara två veckor till Håkan <3 läängtar! Och imorrn ska jag träffa alla som ska vara med i pjäsen i höst. Ska bli väldigt kul det med. Det är typ det som är bra med att det är höst snart - Att vi börjar repetera :). Annars är det bara dåligt att det är höst, orkar inte gå i skolan och plugga :[.
Igår var jag hos frida, vi bakade kladdkaka och lyssnade på Bruce Springsteen, det var mys. Sen tittade vi på Fight Club den är ju faktiskt bra. men den är ju djup också och rolig, Brad Pitt är bra, har inte tänkt på det förut hehe. Apropå på film. jag försöker övertala emelie att titta på Boogeyman med mig men hon vill inte den. jag vet inte hur jag ska övertala henne, jag brukar kunna göra det, men nu är det svårt. Hm...Nån som vet hur man övertalar någon att se en skräckfilm när "någon" absolut inte vill se den..? Kommentera isf.

Imorse var det jobbigt för jag vaknade typ halvsex och hade så sjukt ONT i huvet. det var helt HEMSKT. så jag gick ner och tog en panodil och när jag väl somnat med min skithuvudverk så fick jag bara sova typ 2 timmar för att målarna (de håller på att måla om vårat hus) började måla och banka och grejs. och jag hörde till och med vad de pratade om (min säng står mot "uteväggen" så man hör ganska bra vad som händer och vad folk pratar om) som tur var så hade mamma och pappa gått upp så jag gick och la mig i deras säng, det var jätteskönt, sen sov jag läänge fast jag vaknade typ halvelva men jag trotsade målarna så jag somna om och sov till halvtolv haha (inte för att målarna brydde sig om hur länge jag sov men det kändes bra att sova lite längre ändå). och när jag bäddade sängen så lysnna jag på håkan ganska högt så att det skulle höra :].  Nu ska jag försöka tänka ut vad jag ska önska mig när jag fyller år. det är jobbigt att inte vara barn längre för nu vet man inte vad man ska önska sig, när man var liten så ville man ha allt de visade på reklam på Cartoon network, haha.

Step One

Jag har inte bloggat om att Lisa har kommit hem. Hon kom hem för en vecka sen, världens söötaste!! Jag fick ett par flip flops av henne och Olga. Jag har längtat så mycket efter henne och jag fick masa kramar :). Sen har vi lekt typ varenda dag nu, hon ska alltid komma in "Få ja komma in ti dej älin?" Haha. sötnos. Olgas kompis heter Sveta och Olgas syster heter också Sveta, höromdagen sa lisa något om båda Sveta och då sa jag "Så du kännar två Sveta?" "Aa, två Svetor" HAHA. och så säger hon "mera bokar" (böcker).  

Denna vecka har jag varit DUKTIG. jag har nämligen rensat jättemycket. mamma och pappa åkte på kryssning i två dar för att pappa fyllde år igår (åkte i onsdags och kom hem idag) så jag har städat och rensat jättemycket. men jag är så trött på all skit vi har som vi absolut inte behöver. och vi ska åka till IKEA snart så då tänkte jag att om jag rensar och städar så kanske vi kan köpa mera nya fina saker hit. haha taktik vet ni.
min händer luktar chips (jag åt lite förut) så nu suktar det mej.. men nej jag ska inte ta. Mamma och pappa kom hem med mass godis och choklad från båten , mums. igår sov jag och emelie hos mormor, det var mys. vi spelade kort. Och hon hade gjort såndär jättegod mat som hon brukar göra när hon fyller år :). Fast jag gick upp tidigt imorse, för jag skulle handla mat till ikväll (jag och emelie ska göra middag till pappa) och så skulle jag hjälpa mormor att välja ut blommor till Pappa. Och hon ville vara vid blomsteraffären när dom öppnade (klockan 10) Gahh, jobbigt, gick upp halvnio. är trött.
Nämen just det, jag har ju inte berättat om i onsdags.
Jag emelie och Sandra skulle ha filmkväll, men sen ringde Tina och sa att hon hade biljetter till förhandvisningen för "Underbar och älskad av alla" så emelie gick på Bio istället MEN - Sandra kom hit iaf och vi lagade mat tillsamans, supermys. och gott blev det - Vitlökskyckling med vitlökssås och pastapennor. det är det vi ska laga till mamma och pappa ikväll. Och jag spelade några Winnerbäcklåtar för Sandra etersom hon ÄLSKAR honom. Hon blev rörd nästan för hon tyckte att jag var så duktigt, tack. men sen kom emelie och vi tittade på What About Brian jag älskar det programet så mycket! Dave Denna ni är så söta. men Barry Watson är ju så snygg och bra och söt och allt. haha jag är kär i en engelsk 33åring som har fru och barn, heja heja. Så onsdagskvällen spenderade jag med emelies 19åriga kompis :). 

Gah skolan börjar nästa måndag, det är hemskt!
Hej, gå upp tidigt.
  


sommaren är kort

" Step one you say we need to talk he walks
you say
"sit down its just a talk" "


jag ÄLSKAR "How to save a life" den är så himla himla bra! Det är inte svåra ackord på den heller så den håller jag på att lära mig. den har jag lyssnat på under dessa varma dagar när jag legat på stranden, supermys. I lördags åkte vi ju ut till Rindö till våra gamla grannar och sov över på deras landställe supermys det me. älskar er!
Sen på söndagen när vi kom hem så tog vi med oss emelies kompis Sandra och åkte tillbaka till vaxholm, men denna gången för att bada. första gången vi åkte till vaxholm och bada i år. helt sjukt att vi inte varit där tidigare i år, vi brukar liksom  åka dit i början av juli på somrarna. gah det är jobbigt att skriva för jag har målat naglarna...men men det går ju iaf. och igår åkte jag pappa och emelie till Åkersberga och badade där (mamma var inte med eftersom hon jobbade i hettan) det var iaf supermys också. och vet ni vad jag hittade för glass?! Lill-Per!! Jag åt alltid den när jag var liten, nostalgi över den. och i Åkersberga hade dom Långa Farbrorn också :]. Idag var vi i vaxholm igen och imorrn ska vi förmodligen dit med Malin. Bara det inte blir regn, fast det skulle bli lite dåligare nu så vi kommer kanske inte iväg till grönan denna vecka... :(. men man kan ju alltid hoppas. Om ni undrar så har jag målat naglarna blå :) (vet inte varför jag skrev det men det kunde ju vara kul att veta bara..).

Snart ska jag och emelie se på "Sorority Boys" med Barry Watson, hej snygging :]



  
Lill-per, glassen som jag står här och äter.

I N G M A R

image37

Hej då Ingmar. Vila i FRID  <3



det är ganska svårt att fatta att han verkligen är borta. Det känns ju som att han forfarande lever. Världens största regissör är borta liksom. Alla vet ju vem han är. Såg att Peter Stormare grät i en intervjuv..Och Börje Ahlstedt hade också svårt att fatta det. Det gör ont i en när man läser vad alla skådespelare sagt om honom , precis som du skrev i din blogg emelie. vet inte vad jag ska skriva nu.
Tack för allt du gjort.



R.I.P

<3