Sommaren dör och min rastlöshet är min

Håkan på Cirkus i onsdags var helt underbar. Den bäsat konserten någonsin. Det som gjorde den ännu bättre var att Plura kom och det betyder att jag har sett Gatan Fram med Håkan och Plura live. Och det känns bra. Det är synd om alla som aldrig får uppleva en håkankonsert. Det är verkligen lyckorus genom hela kvällen.
ikväll är det idol. fast jag orkar inte med idol. Så jag tittar nog på skuggornas hus eftersom det är halloween också. kanske ogifta par..beror på vad jag känner för.



Fint.



Och om vintern står jag gömd längst in i baren.
Tiden går.
Månad år.

det kommer vara dansdansdans

Jo det var ett tag sen jag blogga men jag har inte haft tid. eller nej det är fel, jag har inte prioriterat bloggen. så ska jag säga.
men det blir så ibland. Nu har jag i alla fall lov och det är skönt må ni tro. nästa vecka är det prao, hos emelie tjohooo, det ska bli vääldigt roligt. kvällstid desutom så man kan säga att jag har två veckors lov. dessutom är barnansvarig på stadsteatern inte ett så ansträngande jobb, så jag har det ganaka lyx kan man säga. i helgen har jag varit barnvakt åt bille och bessie, det var mymys. och jag får min lön i november, perfekt inför all julhandel! jul, det är ju jul snart! om ungefär en månad är det första december, undra vad det kommer att vara för julkalender i år? någon som är värd att titta på hoppas jag. annasr kan man ju alltid sända Julens Hjältar eller Pelle Svanlös eller Sunes Jul i repris. för dom är riktigt bra julkalendrar.
Idag är det visst en 'anti-vålds dag' och jag och Pontus var nere på teatern och pratade om Runaway. sen var det en kille som föreläset och det var en sjukt bra föreläsning. jag vill också åka runt och försöka påverka folk.  Det är för övrigt typ exakt ett år sen (eller 11 månader i alla fall) som Runaway hade premiär, 28 November var det. tror jag bloggade om det, gå för all del in i November förra året och läs om Runaway här i min blogg =).
Oscar är på Gransnäs med hans konfirmander. helt orättvist. jag saknar honom. men han kan nog vara mer avundsjuk på mig för jag ska kvällen till ära gå på Håkan hellström konsert, med hans kära syster. och det ska bli så otroligt kul! Jag har längtat så mycket sen i Juli på att få gå på en håkankonsert och nu ska jag det igeeen. underbart! det som är en aning dumt är att jag är lite halvsjuk. eller kanske inte egntligen men jag har en konstig huvudvärk så jag ska knapra iåren innan jag åker. ipren är för övrigt min bästa vän. haha.
nu blev det ett sånt där långt blogginlägg, med bara massa text. Ja, så kan det gå.


Kapten Hellström du är underbar
<3

Det här har växt i mig
å så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
och nu jagar jag morgonen längs avenyer

löve

det är UNDERBART höstväder och jag ska ut och kratta lööööv! mysmysmys.

löööveeee <3


ibland är det skönt att vara för sig själv en fredagkväll och bara ta det lugnt.







Känns ju sådär en aaaningen töntigt att blogga om en artist i  idol. men inte om man bloggar om Lars Eriksson. faktiskt. det är sjukt att ingen har upptäckt honom och att han måste ställa upp i idol. Jag tycker han är en grym artist som verkligen är unik och är sig själv hela tiden. han är inte ute efter att tjäna pengar och bli känd, rik och berömd. I alla fall får inte jag det intrycket. han har en cool underbar röst.
Och det här sa han i en intervju och det tycker jag var väldigt fint;

Så här ser mitt liv ut om fem år:
En del blommor har vissnat, en del knoppar har slagit ut, en del nya knoppar har kommit till.

Heja Lars!

Det var alltså det här jag hade att blogga om en fredagkväll då jag inte gjort nånting förutom att titta på idol och tyckt att Lars solklart är bäst och borde få skivkontrakt nu på en gång!

Sen stör jag mig på Tv4.s reklam. HELA TIDEN har dom reklam. orka det liksom. nej fri televesion ska det vara.

Och ja, jag är 15 år. inte 51. även om det kan verka så. men men =).

Torsdag.

Det är kallt, grått och regnigt i det här landet.
Och min hand är iskaallll. dålig blodcirkulation...
Jag ska måla mina naglar tänkte jag..oranga eller gröna?
Det tål och tänka på!

en underbart vacker höstdag








och vet ni min clown har slutat leka kurra gömma :).

en helg i göteborg

Nu är jag hemma från mitt gullbergs kaj paradis.

Göteborg är mysigt och det är mys att åka tåg. Pjäsen vi såg Park Aveny hette den, den var bra. faktiskt. Och vi hälsade ju på Carina efter pjäsen, det är så annorlunda att se skådespelare i verkliga livet och på TV. Vi träffade Gunilla Johansson också och hon såg också annorlunda ut på riktigt. Men hon var jätte sprallig, och hon och henens dotter var och handlade för att hennes dotter skulle ha pyjamsparty. så mys.

och man sover så sjukt bra på hotell. har inte sovit så bra som gjorde i lördags på jätteläänge. och ikväll tänkte jag gå och lägga mig ganska tidigt, så jag orkar gå upp imorgon.
nu ska jag koka tevatten. jag har köpt ett underbart gott te på lagerhaus. 'tea for two. värmer i höstmörkret' och det smaken värmer verkligen i höstmörkret! jag har köpt en stoor mörkorange tröja på monki också. mysmyströja =).

dricka te prata med oscar tänka ut vilken färg jag ska ge mina naglar och plugga lite till provet imorrn!

sov lille klumpedunsar sov nu sött!

mitt gullbergs kaj paradiiiiiiiis






Imorgon åker jag till göteborg med emelie och tina.
Vi ska gå på teater och det ska bli kul och mys. Åka tåg är kul ibland faktiskt.
Jag sak upp tidigt imorgon och jag har inte packat än. BRA elin.
men jag har städat i eftermiddag. trots att jag är sjuk. och jag dragit slutsatsen av att jag inte tycker om när det är städat. haha. dum?! nej men jag trivs med att ha det lite stökigt..så jag ska nog stöka till lite..(?)

5 månader med oscar igår <3.
och jag fick min födelsedagspresent av honom också!
Håkan Hellströms notbok. och åh vad det är bra att jag fick den :).
Tack för det!

Jag tänkte sjunga nåt för dig igen och när jag blir för full för att sjunga
kan vi promenera hem
i gbg regn.

jag skrattar för annars gråter jag



men ska jag skratta eller gråta?!

Gransnäs <3



Hit åker jag imorrn! läängtar. det ska bli så kul !!
Kickoff med en massa kul folk!
läger 3 regerar!
Ha det bra i stockholm :)

PUSS <3

regdroppar fuktar marken framför mig idag




trots regn idag så har det varit en bra dag.
min clown vågade titta fram en stund idag.
just nu överväger han om han ska leka kurragömma eller inte.


Pluggpluggpluggplugg. mest så ser mitt liv ut nu för tiden. eller min så kallade fritid. om man nu kan kalla det fritid?
jag vill ha fyrkantiga glasögon. funderar på att köpa fejkade. elelr bara köpa bågarna och sen sätta in rätt glas...har funderat på det sen jag köpte min 'nya' i vintras typ...okej intressant att veta elin.
så helt plötsligt tappade jag inspirationen för att blogga.
jag och min rygg är fortfarande ovänner. frågan är om våran vänskap går att fixa? har vi ens varit vänner någon gång? jo en gång. för länge länge sen.
Någonting säger mig att vi blir ovänner för en lång lång tid.
där fick jag till det!
och idag kom jag på:

En skådespelare är även kallad scengångare...

Igår var jag och såg KrigOchFred i 4 timmar. men den var inte seg. den vara bara brabrabra.
Älskar shebly. han är så bra.
teater, det är fina grejer det.
scengångare in my <3....






och typ thåströmdag.