Gott nytt år !

Om en timme kommer Malin och hennes familj och jag vill bara gråta. mitt hår är så stört sen jag klippte mig här i centrum. jag fattar inte varför jag inte bara kunde klippa mig i stan som jag brukar ! åhh...ångest! som tur är så har jag ju Håkan. hjälper i alla lägen ! mitt hår är så dumt. dumt dumt dumt. sen kanske jag är på lite dåligt humör för att jag sovit så dåligt två nätter. har lagt mig så sent. fattar inte hur du Marcus orkar vara uppe så länge jämt. nu kanske detta blev ett lite argt sista inlägg 2007 men jag kände för att skriva av mig min ilska, haha. funka lite faktiskt. nu ska jag tänka possitivt. 'jag kan fixa mitt hår, det är jättefint' så ska jag tänka. önska mig lycka till !


GOTT NYTT ÅR !
:)

hejdummablogg

bajsa. jag hade skrivit ett inlägg men så ska sidan dumma sig
så jag loggades ut och mitt inlägg sparades inte. elin ledsen :(.

Håkan ikväll 21.00 i ettan

Tyckte att det kunde vara dags att blogga lite. hänt mycket. det har jaru varit julafton :). en mysig sådan också. på morgonen åkte vi och mormor till farmor för att äta julgröt, som på den gamla goda tiden. mys. sen åkte vi hem, jag och emelie gick in till Lisa ett tag, hon var nyvaken och låg i sin säng och var jättesömnig, världens sötaste unge. sen var det Kalle Anka dags. efter Kalle var det julmiddag (nu måste jag bara säga det här, det har ingenting med julen att göra : jag har suttit vid emelies lilla dator och bloggat två gånger, skrivit jättelångt, och båda gångerna har jag kommmit åt den lilla fyrkantiga datormusen så jag har kommit åt nånting så allt har försvunnit, så nu har jag bytt dator, skönt). ja just det, julmiddag. julmiddag med mormors egna köttbullar. godaste köttbullarna ever ! sen var det ju julkalendern, ja jag har följt den i år, den var bra faktiskt, och sussanne ernrup var ju med och hon är ju alltid bra :). Ush nu kom jag att tänka på den gången jag ringde till henne när jag var liten och visste inte vad jag skulle säga...jag tyckte bara det var coolt att prata med en kändis, pinsaaamt. sen fråga hon om jag ville prata med hennes dotter Hedvig...haha emelie blev arg på när jag ringde till henne. back to julafton: efter julkalendern som jag tyckte hade ett sorgligt slut, var det dags för mitt 'toalettbesök' det är  under den tiden som Tomten kommer...(oj oj, vem kan vara Tomte i vår familj?? haha). emelie tycker at Tomten är rolig :). när tomten gått började vi att dela ut alla julklappar som låg under granen, emelie var jätteivrig att få öppna paketen, värre än mig till och med, jag ville vänta. för när man väl har börjat öppna alla paket så går det så snabbt sen är julafton över..men mysigt var det.
jag fick en massa fina kläder, bla. så fick jag en jättefin klänning från fröken söt, den är supersöt, jag fick den av emelie. sen fick jag julens hjältar också :). då blev jag glad. men det bästa av allt är att jag fick en e l g i t a r r !!! yippei ! Tack världens bästa mamma och pappa <3. den är så snygg. den är svart och jättebra ! jag är glad glad glad :D. så det var alltså våran julafton. mysigast har vi det.

haha, jag läste ett inlägg från min gamla blogg där det i slutet på inlägget stod "GOTT NYTT ÅR !" och under det så var det en textrad ur "Jag vill ha allting" och textraden är såhär:  Du har lämnat mig på den jävligaste av platser och jag vill ha dej. och det var kul att just den texten stod under "Gott nytt år".... "Gott nytt år...du har lämnat mig på den jävligaste av platser.." haha. eller så är det kanske bara jag som tycker det är kul...(?).
By the way (när vi ändå pratar musik) nu sitter jag här och lyssnar på The beatles - Rock and roll music. dom är så bra. och den låten är så skön.





Hon stod ofta där och vänta,
när jag kom förbi på gatan
hon log så rart och sa ett blygt "hej då".
Hennes klänning den var sliten
hon var åtta jag var elva
när vi börja va' tillsamans vi två.
först så blev jag ju generad, när hon sakta följde efter
jag ville skynda på men jag lät bli

För det kändes varm inom mig 
när jag hörde någon säga 
"titta där du, där går Lasse och Marie".


Snart så blev vi lite äldre
och vi var nog ganska kära
Nästan jämt gick vi och höll varann i hand.
För det mesta var det solsken
fastän det är klart det hände
att ett orosmoln dök upp nån gång ibland.
Och när sömnen hade nått mig
låg jag ofta där och drömde
om vår barndom med stänk av nostalgi

Och det kändes varmt inom mig
när jag hörde någon säga
"Titta där du, där går Lasse och Marie"


Nu har många år passerat
och mycket som förändrats
en annan liten flicka ler mot mig.
Hon håller mig i handen
och viskar "pappa vad jag älskar dig"
Och det sticker till i bröstet
hon är så lik sin mamma
hon som bara finns på et fotografi

Och visst känns det där inom mig
när jag hör hur någon säger
"Titta där du, där går Lasse och Marie"


Nostalgi rakt igenom <3







 

Runawaygänget in my <3

Jag har så mycket att blogga om..eller det känns så, haha.

Jag vill verkligen inte att Runaway ska vara slut ! Vi hade så sjukt kul i fredags. Avskedsfest typ. Hemma José och Vanessa, de hade hyrt en lokal och deras mamma hade lagat mat och gjort en tårta, jag älskar henne, och hela deras familj är så braa. Claudia (deras lillsyrra) hon är så söööt. Vi var typ dom ända som inte var onyktra i fredags, heja oss vi är bäst :). fast emelie och vanessa drack inte heller så mycket. Johannes däremot, han var väldigt kul. Han och jag och emelie stod skrek citat ur en Björn Afzelius låt, han är så bra. Vi dansade hela tiden till Ganjaman, så fort den låten kom så var jag uppe och dansade, man kan ju inte sitta still till den heller ! Jag dansade nästan hela kvällen, jag har aldrig haft så ont i fötterna som när jag kom hem 03.30 i fredags natt. Jag dansade dessutom i ett par stövlar med klack på (inte så stor klack men ändå), och så gick jag hem också, men som tur är så hade jag ju sällskap med frida och emelie <3. Frida var rätt kul också, efter en drink så var hennes ögon helt flackiga, haha. hon är så kul. Det var kul när jag berättade en grej om oss som vi hade gjort när vi var små, då började hon skratta så mycket att hon var tvungen att sätta sig ner på golvet haha. kul kul. Jag dansade faktiskt tryckare med alla utom 3 tror jag. det är ganska najs, jag har räknat med tjejerna jag dansade med också. fast det kändes som att man gick i mellanstadiet och var på disko i matsalen när man dansade tryckare med alla, haha. ush dåliga vibbar. fast det var mys i fredags. Shady är så sööt. Och han är så snäll. han ska sluta röka för min skull, bra va? eller det var iaf vad Porre sa. sen sa shady en massa fina saker om mig och emelie, fast han hade druckit och han sa "Jag vet att jag är full nu men jag menar verkligenm det jag säger", haha, jag älskar det citatet "jag vet att jag är full nu men.." det är så klockrent, det klassiska :D. Ååh, jag vill tillbaka till i fredagskväll ! det var så kul. José lärde mig dansa :). Så nu kan jag lite salsa, haha det rimmade. Och Claudia är så grym på att dans och på att dissa folk, det gillar jag. Hon ska lära mig att dissa snyggt har jag betsämt.  jag saknar Runaway!! Jag tycker om er alla som var med där! ni är bäst. puss o kram på alla er.

Idag var vi haft uppspel av våran kabaré (hur stavas det?) som vi har hållit på med under hösten i skolan, den sugre men men. Vi har tydligen fååt bra kritik. Jag vet inte hur jags ka göra imorrn, för vi har sovmorgon till halv tio men Amira ville att jag skulle komma och öva på mormor gråter (vi ska sätta upp den, jag och några till), jobbigt läge.....Jag ska ta och ringa henne nu.


Runaway - Stey black ! haha. <3

Man föds, lever och dör för konsten

Jag är så nedstämd.. Runawayproduktionen är sluuut!!! Det är så sorgligt..jag saknar allt och alla. Vi har liksom övat i 4 månader och spelat föreställningar under denna vecka nu då, och vi ska aldrig mer spela pjäsen igen..Det har varit så otroligt roligt under dessa fyra månader. jag trodde inte det när vi började men jag har faktiskt lärt mig en massa. jag trodde absolut inte att det skulle bli så här stort heller, vi har liksom slagit rekord i bokade biljetter, över 4.000 människor har sett Runaway. inte någonstans i sverige har det spelats för så många på en ungdomsgård. det är ganska coolt ändå. och vi var ju sponsrade av Dramaten också. ush jag villl verkligen inte att det ska vara över. Igår grät jag faktiskt, jag grät inte på teatern när vi sa hej då men när jag kom hem. okej jag kanske var väldigt trött så det berodde väl lite på det också men sen är det ju alla människor som har varit med, vi har ju blivit som en familj eftersom att vi har sovit på teatern den här veckan så har vi ju fått en annan "relation" till varandra. Åh det har varit så mysigt på kvällarna när vi har tittat på film i salongen, skrattat, pratat en massa, och blivit väckta av Johannes som varje morgon väckte oss med ett citat..saknar allt. Saknar min roll Nikki, saknar langaren J.O (johannes funderar faktiskt på att bli J.O på riktigt), haha. ja jag saknar alla på avenue K1....haha. det trodde man inte men man saknar alla roller, och avenue K1 har ju kännts som ett hem. det har kännts som att vi bott där bland alla tunnor och byggställningen och löven och allt. haha. mys mys mys. men man kan liksom inte förklara hur det har varit. roligt, lärosamt, mysigt är bara några ord som beskriver det hela :). haha låter som att jag är vuxen nu...
Men på fredag är det middag sen party party med med världens bästa Runawaygäng hos José och Vanessa :).
det längtar jag till.
Men lite kärlek har det blivit under denna vecka..inte för min del men för syrrans ;).

By the way, jag lovade Johannes att min rubrik skulle heta som den heter "Man föds lever och dör för konsten" för han har sagt det hela veckan :).


image46

Hej då Runaway!
Kommer sakna
alla på
Avenue K1!
<3