Omnamaschivaina...haha.

Rubriken kommer från hälsoresan :)

Nu känns det som att jag ska blogga, men vad ska jag blogga om? Haha har inget viktigt att säga,glömde träningen idag, haha dumhead. Men men sånt som händer (inte). haha usch jag känner inte för att blogga nu, kanske bloggar sen...

"och det är kyligt här inatt när stockholm kysser mig på kinden"


Skivan 22/3 !!

Shit va kul det var skivan igår!! EM du e så J***A kuul!! Gud vad rolig du va!! Haha, "Emelie och Elin på bordet" Haha, vi kunde ju låten sen iaf :), tack vare skärgårsdoktorn.....
Ser jag ut att vara mellan 15-18 år? Alla trodde det, det tar jag som en komplimang :) till och med servitrisen kom fram och frågade om jag ville ha rött eller vitt vin haha, men jag är ärlig, så jag fick pepsi :). Fast sen tog jag en lättöl, det är ju som läsk. SLB fick min halva min kladdkaka :). SLB.s kompis kladdkaka blev uppäten av nån haha kul va? Ja igår var det verkligen kul. Jag vill också ta studenten, men det är ju egentligen inte så långt kvar (lalalaaa)....Idag hade jag so-prov, det gick sådär, ganska bra iaf.  men för att skryta lite då så fick jag MVG på bildprovet :), 19/20, fast jag nästan inte pluggat nått...Heja heja!

Nu e jag trött! (fast jag tog extra sovmorgon imorse)...Schh :P.

Funtar på att vila innan jag sk till AN...hm.. om jag hinner så vilar jag.

"Som bevis jag nu ska vända glaset på dess rätta ända" haha!

Det kallas tvivel

" Det kallas tvivel, det där som stör, ja det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör, och jag ser hur du tänker på nåt, hur du längtar dig bort, som en fågel i bur, en obehaglig destans en konstig känsla nånstans, det känns tomt eller hur? "


Måndag !!

Om du läser detta Martin: Ja vi hade jättekul igår !!


Ja, vi såg ju på Nina Frisk igår, den var bättre än jag trodde, fast den var ju inte så bra. Den var mest rolig, mamman var så himla kul ! fast jag missade EM (syrran), jag tror att jag såg henne men jag tänkte nog inte så mycket på det...Om ni ska se den så håll utkik efter två tjejer som går med en cykel, och som sedan sitter på gräset och spelar kort, det är EM & EV  :).  Nu ska jag tyvärr städa lite grann...sen ska jag plugga tror jag.. kul va? öken......Har två prov nästa vecka :( :(! Hemskt, fast AM är ju tillbaka på måndag också :)

Maria säger:
"Var är den där regnbågen"
Maria säg det igen
vi borde skratta åt allt igen
men var är den där regnbågen


Måste bio vara så dyrt?

Ja nu tänkte jag passa på att blogga lite (tummen upp) !

Jag kommer inte ha så mycket tid för att blogga nu (som alltid altså haha) men jag har ganska många prov nu i veckan... så trååkiiigt... orkar inte med skolan och plugga. Jag är bara irriterad på alla hela tiden. Fast imorrn ska jag på bio med martin :). vi ska se på Nina Frisk, det blir nog jättekul :).  appropå film, så när man hör film tänker man ju på teater (haha, gör man ju inte) men iaf, vi håller ju på med en teater i skolan och idag övade vi jättemycket, det är så himla roligt! Jag älskar att skådespela men jag älskar att regissera också, eller asså jag regisserar inte då, men när min lärare gör det så verkar det jätteroligt...Det är ju inte så långt kvar till uppspelningen så vi måste verkligen börja öva "på riktigt" eller vad man ska säga. Sen är det ju med några danser i pjäsen, som är skitsvåra... jobbigt, hinner inte öva jue... aja får försöka ändå. Nu ska syrran sy ett madickenförkläde till studentskivan :). Jag ska vara Benny i kopps, kul va? hehe. Nu ska jag gå, ska nog öva lite på danserna !

"Han ska tvinga sin slarviga son att göra det där som aldrig blev av, som han aldrig hann med, som han aldrig fick gjort, och han kommer att skylla på bussen från stan"

...

usch usch, jag e så dålig som inte har bloggat på mer än en vecka nu. fy skäms på mig!!

Igår var det partaj! syrran min fyllde ju 19!! Tjohoo! Hon fick massa fint, jag vill också nya saker, ska åka och handla i april för då har jag pengar!! Heja Heja! av mig så fick hon Lasse Åberg boxen, tyckte det var bättre att ha dem på dvd än på vhs :).

Imorrn blir det myskväll med mamma, haha. nej men asså vi ska ta en pizza tror jag för att syrran och pappa ska på Sophie Zelmani konser på kvällen så det blir bara jag och mamma. men det funkar väl :).
blääää, jag orkar inte läsa den dära sketboken på svenskan, men jag måste :(. ibland är den bra och ibland är den dålig men jag orkar inte läsa den, den e ju dryg typ. man fattar ju typ inte ibland. den e såå konstig. jag fattar inte hur vi ska kunna göra en personbeskriving på nån i den boken, man får ju inte reda på nåt om dem. jaja, får väl försöka.....
Nu vet jag inte vad jag ska skriva om... hm...... nej nu mommer jag faktiskt inte på nåt. jag spelar SIMS istället, haha.

166331-15
"Vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den?"

Pizza eller pizza inte

Ja, jag och syrran skulle ju då ta en pizza idag innan vi åkte till min kusiner men jag vet inte hur det blir med det. först blev jag jättearg när syrran sa att hon inte visste om hon ville ta en pizza, men jag tittade på vänner samtidigt som jag var arg, och när man ser det så blir man inte arg längre ;). [haha, mupp]. men jag blev nog  inte bara arg för det. det är en annan sak som är så irrriterande. jag blir galen verkligen. jaja, får försöka glömma det/den jag blir så ledsen på. alla säger att jag ska göra det men det går ju typ inte. men nu ska vi tänka possitivt, som jag tänkte igår när jag spelade monopol med FT. hon är bäst på att ruinera mig. gissa vem som förlora? jag! SURPRISE! jag förlorar alltid mot henne. men jag vinner alltid över syrran :). fast hon e fem år äldre än mig. mohahaha. :P. jag har vunnit över FT en gång typ. det var i somras trorjag. heja heja. nu härmar jag syrran http:/skenbart.blogg.se men jag älskar när hon skriver så i sin blogg. haha. nu ska jag packa. hej dåe!

" Would you know my name, if I saw you in heaven"?