Hej då Stockholm, HEJ Tylösand

Imorrn åker jag till Tylösand med Emelie och Evanna. De tre e-na =).
Oscar åker till Frankrike...men vi ses igen om 4 veckor han å jag =). lääääääängtaaaaaar!
och jag har Lars-Axel =). och jag ska hitta Sten också!

puesss

Skärgårdsdoktorn







"Du gör ju fel, grundet börjar ju här.."



- Det kunde man väl hoppa upp och sätta sig på att det var du!
- Ja men vad ska jag göra då? Du kan ju gå och smitta ner hela skärgården om ingen ingriper..
- Skulle inte jag vara den första och upptäcka om jag hade haft löss? Ska jag ha is i mössan hela hösten bara för att du får för dig någonting?!

Älska Syster Berit och Sören Rapp. Med andra namn Helena Brodin och Göran Engman.
.

tröööttt

Oscar tycker jag är ettrig. och jag tycker han inte har humor. fast nu spelar han gitarr och det är mys. och jag måste lugna ner mej. det kanske är kaffet som börjar verka nu? jag har börjat dricka kaffe, helt obra. igår var vi på allsång, älskaälskaälska allsång och håkan. det var mys och fint väder. nu kan inte jag blogga för Oscar gick och blev emo och jag måste fixa det..

för att han är så kul

Gud gjorde inte gröna små äpplen..

"Sen rökte hon i sängen och brann upp"

hahahahahaha.
fast lite hemskt.

Monica Zetterlund är braa braa braaa <3
R.I.P

...

Hej hej blogg. fan nu blev jag arg. mitt msn sviker och ebuddy dampar. irritation. jag är så trött också. vaknade vid 5 och kunde inte somna om. så jag har typ sovit jättedåligt sen halvsju och vaknade nyss. och jag ska åka in till stan för att klippa mej och ta 12-tåget in, och jag har inte packat än, jag ska ju sova hos emelie ikväll och imorrn ska jag till allsång, håkan kommer !!! läängtaaaa.
igår var jag och Oscar i Stan. Jag köpte en kofta och han en T-shirt. sen vandrade vi över västerbrob och genom en liten park på kungsholmen. myyys. vi hade sjukt kul också. speciellt åt en skylt som finns nedanför emelies lähenhet. en skylt där det står att man kan köpa frukost, gröt för 35 kr. hahaha.
jag har börjat lyssna på wiehe&forsberg. dom är braa braa braa. nu ska jag fixa frukost och göra mig i ordning och packa.



Jag kan offra allt jag har för dej
Krypa naken genom stan för dej
Ingenting kan nånsin hindra mej
för att jag älskar dej

kärlek heter det visst.

When I am down and, oh my soul, so weary
When troubles come and my heart burdened be
Then, I am still and wait here in the silence
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up, to more than I can be.

There is no life - no life without its hunger
Each restless heart beats so imperfectly
But when you come and I am filled with wonder
Sometimes, I think I glimpse eternity.

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up, to more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be.



det finns någon som jag tycker om dunderklumpsmycket.

getbloggar nu då

nu har jag så mycket att blogga om, men så lite tid. så det får bli sammanfattning.  något osammanhängande kanske.

Har sett Djungeboken på Stadsteatern. deb var bäst bäst bäst. och Johannes var grymmast av alla! "Swiiiiing!!". och han lyssnar på håkan också, älska älska. Jag har väldigt onr i ryggen, känns som att den är sne..har flyttat in i emelies rum nu. det är mysigt. fast jag saknar emelie otroligt mycket. sjukt mycket. trodde inte det, men jag hade visst lite fel. för hon är underbar. Ikväll blir det fotboll hos Oscar. Heja sverige!! Frida och jag var nere vid sjön och hade det mys igår. sen tittade vi på miaOchklara. det var mys. Nu är det midjekjol på, packa väska, ta ut cykel ur förråd och åka till mormor för att leka med Linda. sen bär det av mot den stora staden och emelie lägenhet.

har lovat att getblogga också:

jag har ingenting emot Peter Jihde. absolut inte. tycker han är bra och rolig. men när Oscar säger att han ser ut som en get kan jag inte göra annat än att hålla med =). Är dom inte ganska lika? Eller är jag och Oscar helt ute å cyklar?






btw, den 30/6 börjar sommar med Ernst..


tårar av glädje och sorg

ibland kan det vara skönt att gråta en skvätt och tänka att allt är skit just då. och sen efter tag ordnar allt upp sig och då tänker man att allt är superbra. "man får gråta lite" haha, bara emelie som fattar.
man kan gråta för ryggont, för att någon man tycker om ska åka bort, för att man känner sig elak ibland, för att man är trött. och för att man saknar syster sin, och för att man kanske är lite glad, trots allt det där jobbiga.
sverige gjorde precis 1-0 !!!!!!!!!!!!!!!! yes yes yes!!!! mitt allt mitt skrivande om gråtande. haha.
nu blir det kladdkaka, grädde, jorgubbar och fotboll =).

Bra sagt herr Gardell.

Det var en gång två tomater som gick över en väg. Så blev den ena påkörd, då sa den andra tomaten "Kom Ketchup så går vi". Först tyckte jag att det var lite elakt av tomaten att säga så, men det är egentligen snällt. Den tomaten som inte blev påkörd, ser det som måste ses, erkänner det som måste erkännas, accepterar det som måste accepteras. "Kom Ketchup så går vi" det är precis det som Jesus säger till den förlamade "Ta din säng, res dig upp och gå" med andra ord "Bli inte kvar här, våga gå vidare, bli inte kvar här, då kommer det snart att hända samma sak igen".
"Kom ketchup så går vi."


Hjälp inte dom som behöver hjälp för att dom förtjänar det, utan för att dom behöver det.

- Jonas Gardell





 


var är kommentarerna dååååå

funderar på att ge upp det här med att blogga..ingen som kommenterar ju. fast det blir så sorgligt. nu ska jag hetsskriva en krönika som ska lämnas in imorgon. lycka till till mej. ikväll blir det eldkvarn =).

trötta duktiga städare

Sitter på stadsteatern och har rensat lite i barnrummet. emelie och evanna håller på att skura golvet. det är så äckligt i barnrummet, fast nu blir det fräscht. och jag tror att Johannes och Bessie kommer bli glada! och teatern måste ju bli glada också. jag är tröööött!! supertrött. fast jag är ju "ledig" från skolan imorgon eftersom jag ska se djungelboken (här på teatern alltså). det ser jag fram emot. nu ska jag nog ta å hjälpa flickorna att städa.

puss

kvällsinlägg

ska snart se på Selma&Johanna. har inte sett den på superlänge!! och både Odile och Martina är med, bra va emelie..? Imorrn ska jag sova hos emelie och det ska bli myyys. supermys. så ska vi titta på film och äta godis (bestämer jag nu). idag har jag varit allmänt trött och seg fast nu är jag på bra humör, vet inte varför bara är det. fast jag kanske kommer att bli sjuk snart, för jag tror att Oscar är sjuk och att han kommer att smitta mej. men det får man ta!

årets första dopp

mysdag på långholmen tillsamans med Oscar, Emelie och Evanna. fint väder har det varit så vi åkte in till långholem och solade och badade. alla badade utom emelie. fast det var lite svårt att få med sig oscar men det gick till slut. årets första dopp alltså. det var väldigt kallt men jag är stolt över mig själv måste jag säga. sen åt vi lunch i emelies lägenhet och sen åkte vi till gallerian och handlade lite. jag köpte ett armband och ett rött läppstift =). är ganska nöjd med läppstiftet faktiskt. åkte hem till Oscar och tittade på fotboll (Sverige-Ukraina) Ukraina vann. elakt. och så åt jag supergod mat hos oscar också. och när jag kom hem hade mamma flyttat in mina möbler i emelies (nu gamla) rum, som jag nu övertagit. som sagt, en helmys dag. nu ska jag duscha, plugga lite och titta på film. vet inte om jag ska se "music and lyrics" eller "buss till Italien"...? får fundera på det. funderar också på om jag ska göra kladdkaka..? fast Olga hade ju bakat kanelbullar. så söt hon är. hm..nu ar jag det svårt. jag får se hur det blir!

ska bara tala om än en gång att ni är dåliga på att kommenteraaaa!!!!