saltön !!

Jag vet töntvarning på mig, men ikväll börjar saltön :)! Det är så bra, haha.
Jag och emelie har bakat en kladdkaka så nu ska den bli klar och sen ska vi se på saltön. yea yea !! Jag har ingen mössa, det är så kallt ute nu men jag har ingen mössa ändå. För den mössa som jag har ( som egentligen e emelies den är inge fin på mig nu ). så imorrn får jag gå utan mössa... Men jag klarar mig nog :) ! Jag ska beställa kläder från H&M eller La Redoute, jag vet inte vilken tidning. jag ska beställa sommarsaker!! Tjohoo! jag läääääängtaaaar till sommarn! kan den inte bara komma nu ?  jag vill ligga på starnden och sola och bli brun :) ! hoppas att det blir en varm sommar " HOPPAS HOPPAS HOPPAS " haha.
Nu ska jag ta bort smink och nu blev kaka klar!!! Skinda skinda!! haha, bara emelie som fattar!




" Spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss, det är bort om min kontroll du lämnade mig ensam och självklart blev jag rädd "

rätt mycket sant

166331-13166331-14

Duktigharjagvaritnu:)

Jag har städat hela nedervåningen. Asså verkligen städat. Jag har torkat så mycket med trasan, att mina händer är helt jättetorra.... men vad gör man inte för sin familj? (mamma, haha). och nu ska pappa börja laga mat, och då kommer det att bli stökigt igen...
så himla skönt, ikväll ska jag bara vara hemma och mysa. äta gott&blandat, vindruvor och dricka läsk :q. idag hade vi friluftsdag. jag och SS var och bada. fast vi bada typ i tio minuter för det var så kallt i vattnet.. hehe. nu ska jag nog ta det lugnt, snart ska jag se på tv.

Wass Wass !!

HAHAHAHA

säghejtillmej

Vill blogga men har inte riktigt tid just nu.

men jag ska blogga imorrn :). lovar !

" Your soul is just mellanmjölk to Kicki  " HAHAHAHAHA ! (?)

Sommar sommar sommar lalalala

Ja, visst det är fint med snö, men j*****t kallt också. Och huden blir så konstig på vintern. och mina knogar är helt torra och så svider dom :(.

Men i all denna vinterkallhet så var jag på boda borg igår. Jajjemensan. det är rätt så kul där faktiskt. så länge du inte gör illa dej. min grupp skulle gå igenom ett nät, asså massa typ gummisnoddar som gjorde illa en asmycket. så nu är min kropp helt öm typ. men imorrn ska jag vara med på gympan iaf. fysträning. man är väl stark... (not). jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på friluftsdagen. jag tror att jag ska åka och bada. förresten så ska jag börja spara pengar till i vår. för jag ska köpa massa fina klänningar och tunicor. klänníngar ska bli mitt nya favvisplagg i sommar :), om det nu blir någon sommar..?. men emelie fyller ju år snart, och A också så de måste ju ha pressenter... min plånbok går under.

nu ska jag leta mobiltelefoner. och sen ksa jag ha snöbollskrig med emelie, sen ska vi leka ute i snön med Lisa också. Gullungeeee!

Det gör inte ont när jag faller från en barstol. 

Bradåligdag.

Först vill jag bara påpeka att jag hatar mitt sätt att blogga/skriva på! Jag skriver så trååååkigt.

Men - " Det kan inte hjälpas" haha.

Snart ska jag börja gå igenom min garderob, vad som är för litet och sånt. Orkar inte ha massa kläder i den som jag ändå inte använder. och jag ska sluta med att säga " Men jag kanske kommer att använda dom/den". Jag gör det ju ändå inte. Plus att jag vill ha nya kläder, jag vet att det nyss var julafton, men jag fick inte så mycket kläder då, tänkte att det var bäst att köpa själv liksom, men nu har jag ju inga pengar kvar typ. varför berättar jag det här? fråga inte mig!

måste köpa nya hårspännen - IGEN! galet ju, köpte ett par för typ 1 månad sen, vart tar dom vägen liksom? Tappar dom säkert i skolan, men nu ska jag hålla hårt i dom. precis som med mina sudd, alla bara försvinner, så nu har jag satt fast ett på min nyckelknippa och f*n om jag tappar bort det! hehe.  

" Hey dåu min lilla bebi, du va så gulli" hahaha!



166331-12 undra hur många som sitter och ser dumma ut när dom gör denn "övning"?


4 sanna - 1 falskt.

Nu bloggar jag för andra gången idag :).

Alla gör en lista med 5 påståenden 4 sanna, 1 falskt. Tänkte att jag också ska göra en sån sån lista :).

1. Sist jag var på bio såg jag göta kanal 2.
2. Jag fyller år på hösten.
3. Jag tittar på O.C ibland.
4. Min syrra fyller snart 20.
5. Jag har åkt Fritt Fall.



Sätt igång att gissa!!!!!

Sommar - Kom hit.

Tänkte att jag skulle blogga nu. Fast vet egentligen inte om vad, haha. 

Tänk om sommaren var här ! Härligt värre. Lääääääängtar sjukt mycket till sommarn. Jag vill sola, bada och bli brun. Finns typ inget bättre än sommaren. Nu är det bara slaskigt, kallt och grått. Fast idag var det ganska fint väder.

Köpte förresten hängslen igår. Fast jag vet inte om jag ska behålla dem. Jag tycker att det är lite coolt iuförsej, men ändå. Jag vet inte om dem är så bekväma. Tycker du att det är snyggt med hängslen? Kommentera isåfall :).


166331-10
Håkan dricker öl i den varma sommarkvällen.

Hej :)

Varför kan inte jag spara mina pengar? Jag lyckas alltid köpa nåt som jag inte har råd att betala, och då blir jag ju skyldig alla en massa pengar..... Som jag aldrig betalar tillbaka. Känner nån igen sig? Isåfall
kan vi ju bilda klubb :). haha. Ska handla lite imorgon. Så sen är jag väl pank som vanligt

  Vart tar mina pengar vägen?


Bra dag?
Nej.
Fast jag sluta tidigt. Är sugen på köpepizza, har inte ätit det på läääänge. Om vi ska äta det imorrn vet jag inte vilken pizza jag vill ha, vegetarisk är ju gått, fast jag kanske ska pröva nåt nytt? förslag nån? kommentera gärna.
Idag kom beställningen från jotex :). Har beställt massa fiiiina skaer till mitt rum. Fast mamma och jag ska dela på priset, tror jag. fast hon sa att hon kunde betala, men vaddå jag vill ju vara snäll. fast jag har inte råd att vara snäll. haha.
Apropå att handla så behöver jag en väska. en shoppingväska. Ush det låter så töntigt, shopphingväska men jag behöver en väska med lagom storlek när man åker och handlar. Fast jag lär ju inte hitta någon imorrn, men jag kan ju alltid hoppas - HOPPAS HOPPAS HOPPAS - NEJ! haha, bara emelie som fattar!

Ska gå nu
Ska du gå?

HAHA



166331-8
Och jag hatar att jag älskar dig
älskar dig så mycket att jag hatar mig




VARNING - Dåligt skämt.

Varför får inte jag binda kalle när Hoolabandoola?

HAHAHAHA!

Ps. Min riktiga blogg för idag är precis här under

I
I
I
V

Ta en titt på den ;)

Var är Jonas?

 
Ännu en dag har gått.


Ingen kul en , kan jag säga. Fast Sejlis var tillbaka idag!! Yippei, min underbara lilla vän.

Men jag har haft en hemsk tyskalektion! Stina som jag sa är ju sjuk, hela veckan, och hon har tagit hit en
vikarie som heter Lina. Hon har askul glasögon och skitkul hår, pratar jättetyst och hör jätteilla, bra lärare?
Nej.
Hon lär till och med ut fel tyska. S skrattde så mycket att hon fick tårar i ögonen, och bara för det så fick jag också tårar i ögonen. Men jag fixade så vi fick sluta 5 min tidigare, stort tack till mig altså.
Men värst av allt är att jag ska ha tyska med henne imorrn och på svenska med henne på fredag!!!!! HEMSKT! Och varför är inte jonas vikarie? PRUTT.

Men för att prata om något helt annat, så vill jag ha värme jag vill att det ska bli varmt så jag kan ha min vita tunica, och sola och bada och bli brun.

Bara Emelie som kommer fatta detta : Sommar sommar sommar = HOPPAS HOPPAS HOPPAS- NEJ! Vad vill vintern?

HAHA
166331-2

Är egentligen inte ny här :P

Nej jag hade en blogg innan på den här sidan, men det vart fel, så jag startade en ny, hehe.

Första dan i skolan började ju inte helt perfekt kanske, Både Sejlis och Stina (stina är en bra lärare, och sejla är min underbara kompis) var sjuka :(. Men det var ändå en ganska bra dag, alla killar e så roliga, de flesta iaf, fast vissa är ju lite korkade hehe.

Men jag älskar ju Håkan Hellström som ni kanske vet om ni följt min blogg tidigare, och idag var det ganska segt i skolan och jag hade inte min mp3 med mig. Så då lånade jag Martins istället :), tummen upp. Han gillar också Håkan. Men nu ska jag nog se på tv med Emelie :) ha det bra!

Go kväll!





166331-1



" Du har lämnat mig på den jävligaste av platser Och jag vill ha dig"

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!