det kallas för en klump i magen

klump i magen ja... 4 veckor utan dej kommer inte gå. kvällen innan du åker kommer inte jag att klara. fan, 4 veckor det är långt utan dej. kommer sakna!! och bara jag tänker på det så får jag ont i magen. jag får gå och hälsa på Sten själv, kan hälsa från dej, haha :). och ikväll var det mys, och det var ju inte så farligt att dricka Te eller hur..? Och Festival var bra och kul. och 13 Juni kommer bli bäst!! och mysig! lääängtar.

ligger i sängen och har klump i magen, fast jag tittar på miaOchklara så den kanske försvinner..? det är så varmt på nätterna nu och då är det så svårt att sova. men jag ska titta lite mer på miaOchklara, sen ska jag försöka sova med den här dumma klumpen i magen. (vad jag tjatat om min klump nu, haha).

Jag känner din smärta som min smärta
en kniv i mitt hjärta för jag vill ju va med dej.

mycket är vackert

Sitter ute och har precis ätit middag med mamma. plättar, glass och jordgubbar, mums och mys. pappa är i den stora staden och emelie är med Alice, Billie och Bessie. så jag och mamma blir själva ikväll, och jag ska bara ta det massa lugnt. har inga läxor och det är helt underbart! fast jag kom på alldeles nu att jag har tyskaprov på måndag men det är inte så svårt. hade förresten 21/28 på NO-provet och så var jag två poäng från VG på Matteprovet. lite surt men jag är ändå nöjd. och väldigt stolt över NO-provet eftersom att jag verkligen inte trodde att det skulle gå bra.
har också kommit på att min blogg är väldans tråkig. bara massa text om mitt liv..vet inte hur intressant det är egentligen..? ska försöka bli lite roligare och kanske ladda upp lite bilder =).
imorrn blir det filmkväll med Oscar. och han sa idag att vi ska dricka Te. faktiskt. jag har ont i halsen, så Te är bra för mej. har druckit massa Te de två senaste dagarna, gott och bra för halsen! jag och Oscar har en ny eremitvän, Sten heter han. och han har inga ben...
Sten Sten, Sten utan ben. Sten han har ingen kompis! hahahaha.
ska som sagt ta det lugnt ikväll och fixa mina naglar tror jag. och alldeles strax ska jag gå till lekparken med Lisa för det har jag lovat.

känslor kan växla väldigt fort

ush vad allt känns skit. men mest NO-provet som jag ska ha på fredag. kommer gå helt sjukt dåligt. förstår verkligen inte ett piss. och nu känner jag att det kommer bli väldigt mycket svordomar i detta inlägg men jag är så arg och trött och vill inte plugga NO. fan vad trist och komplicerat det är! ush och fy. och dåligt planerat av min lärare. dessutom är det bara min grupp som ska ha NO-prov på fredag. så typiskt att jag ska vara i den sämsta gruppen. vill bara att det ska bli sommarlov nu, sommar och sol och mysiga kvällar och mysiga stadsvandringar. jag vill bara gå ut och skrika så högt jag kan för jag är så typ arg. fast egentligen har inget att vara arg över, bara att
jag inte fattar nåt av Ström och Magnetism och jag fattar inte varför vi ska kunna det heller?! nej nu känner jag mej gnällig så nu slutar jag skriva här. och jag ber om ursäkt för dett arga, tråkiga inlägg.

i korthet vad som annars pågår i mitt liv:
 jag och martin hittade en igelkott idag. sen kom amira och jossan och ville också titta. jag ville röra igekotten men martin sa att man inte ska göra det. så jag lät bli. sträckte benet på idrotten igår, det värker! sen har What about Brian börjat gå i repris och det är helt underbart. i love that program. emelie är i göteborg, där även bästaste Håkan är. dom kanske ses, vem vet. nu ska jag titta på favvo-avsnittet av miaOchklara och äta toast. skiter i att plugga mer NO nu. det är trist. men imorgon ska finaste hjälpa mej. det uppskattar jag.

"Jag ska till gröna lund som ligger i eken, mitt emot djungeln ungefär" Någon som vet vad det kan betyda..?

dumma

neeee, nu blir jag arg igen. alldelels grått ute, massa tråkplugg, stökigt överallt, alla utom jag (för jag måste plugga) är i emelies lägenhet och målar, finaste är sjuk.....tala nu om för mig hur jag ska tänka positivt..? Jag brukar inte vara negativ och nu lyssnar jag på Afzelius men ändå är allt bara tråkigt. dumt allt ska vara. och som vanligt vet jag inte varför jag sitter här när jag borde plugga och städa...datorn är en knäpp uppfinning som gör att människor får huvudvärk och struntar i att städa och göra andra viktiga saker. jaa..vad vill jag då säga med detta inlägg? Det vet jag inte, jag bara kände att jag ville skriva lite ointressanta grejer om hur grått och trist allt är just nu. fast när finaste är här, då är allt bra. bli frisk nu, okej..?

*ber by the way om ursäkt för alla tråkiga, ointressanta inlägg jag gör hela tiden*

vi-som-spelar-som-ni-inte-spelar

nu blir jag nästan arg människor. jag har bloggat 6 st inlägg och inte en enda kommentar. eller jo en. börja kommentera nu dååååå.

jag vet inte vad jag gör uppe såhär sent men jag tycker det är mysigt att titta på TV när det är sent. och just nu tittar jag på Cleo :). Men en sak som är jobbigt är att vi ska ha fysik-prov på fredag och jag fattar ingenting. det är så tråkigt och jobbigt och ush. nej nu vet jag inte vad jag ska blogga om ju...det tråkiga vädret som gör en deprimerad kanske. det är verkligen så trist när det är alldeles grått ute. men imorrn blir det film med någon jag tycker om. och någon som jag just nu saknar.
en låttext får som vanligt avsluta mitt inlägg.



Vi tar vägen mot stranden
Vi som aldrig setts förr
Att du vågar gå med mig
ifrån trängsel och vin
Det var enkelt för båda
Bara öppna en dörr
Sommarnatten är från -
och med nu din och min
Med en suck rullar vågorna in



stay awake with me

Det är knäppt att man kan bli så otroligt glad av en människa. Och att man kan stå ute i en timme och 20 minuter i blåst och kyla, trots att man är förkyld, bara för att vara med den människan. Men värmer man varandra är det inte så farligt.
Imorgon ska jag gå till doktorn för min förkylning vill ju inte försvinna. dumma. så har jag smittat en massa männsikor. "jaha..va..alla mot mej nu.." haha. emelie vad är det nu igen..?
Jag har bestämt vad jag ska göra i sommar: Jag ska åka in till den stora staden varje dag och bara gå omkring vid vattnet. och självklart bo hos emelie =). för jag bjuder in mej själv att bo där, jaaa.
Imorgon blir det gitarr och G med någon jag tycker om.

Vi tar en dag, ett ögonblick i sänder
och hoppas innerligt att inget händer.

Stockholm i mitt hjärta

Igår skulle jag gå på Thomas teater. och jag och frida kom till stationen i god tid. men tåget kom inte i god tid. det var nämligen 10 minuter försenat. men vi kom fram till Kungsholmen dit vi skulle, dock lite försent och eftersom att jag inte visste exakt var vi skulle så vart det ännu mer jobbigt..pjäsen skulle börja klockan 19.00 och 18.57 irrade vi omkring på Kungsholmen bland alla dess gator. vi frågade massa människor men ingen visste vart teatern låg. 19.01 gav vi upp vårat letande och insåg vårt missöde - Vi hade missat teatern. frida ville åka till slussen, eller iaf så ville hon vandra vid vattnet. så när vi står på en gata, och vi vet kanppt vart vi är, skymtar vi lite vatten rakt ner. så vi går dit. och det ångrar jag inte för där var nog ett av det mysigaste ställena i stockholm. så sjukt mysigt. vi vandrade under massa gröna träd precis vid vattnet och jag går o tjatar om hur olyckligt det är att jag inte fick med mig någon kamera.
För att göra en lång historia kort: Vi vandrade från kungsholmen, via stadshuset och kungsträdgården till slussen. tog ungefär 1h 20 min. det var supermys! sen gick vi upp på gondolen också och tittade på utsikten. gaaah. så vackert. så himla fint Stockholm är <3

på promenad genom stan

den stora världen väntar för dig nu emelie

guså dåliga ni är på att kommentera!

jag upptäckte nyss att jag missat en chatt på msn med Håkan, hur dum får man bli som missar det liksom?! jaja, jag läste den iaf och han är så söööt. och den 13 Juni ska jag å Oscar se honom. läängtar. heja håkan är braaa.

haha "heja max du är bäst, trots att du är liten, tryck dom andra dom är pest, tryck dom ner i skiten" haha. svensson svensson <3

emelie ska flytta. fast bara hyreslägenhet i ett år, men ändå. ett år är mycket och jag kommer sakna henne. fast hon sa nyss att jag får bo hos henne i sommar och jag har bestämt att jag ska komma till henne varge helg=). sen har jag kommit på att man kan göra jättefint i hennes rum, och göra en "gå in i" garderob i mitt rum, tror att mamma och pappa är rätt positiva till det. ska iaf göra allt jag kan för att övertala.
just nu ligger jag här och tittar på morgonsoffan, tycker egentligen inte om det programmet men smågrejerna som dom gör är kul. jag är hungrig! jag tror jag ska göra toast nu. gott!

Yes I know, yes I know, yes I know, yes I know now. Lilly I'm in love with another girl. Lilly I let someone else in. Lilly I'm in love with another girl, Lilly I let someone else in.

And I don't know I don't know I don't know I just don't know if I should apologize. Love is a beautiful thing. I left you and you left me and we were happy apart. Lilly I let someone else in

vad gör jag här?

"Ja..vad gör jag här..?" hahahaha.

nej men jag borde inte sitta gär och blogga. borde verkligen plugga till SO-provet på fredag. men det är ju så tråkigt! blaj. fast jag tänkte blogga nu medan jag målar naglarna. röda blir dom (as usual).
idag var det heldag på skansen med friends. Först gick jag och några och strövade omkring och tittade på duren, sen blev det lunch. sen ströva vi omkring igen och sedan gick vi till solidenscenen där artister skulle uppträda. och Det började bra eftesom att Christian Luuk var programledare, han är så rolig. sen kom Agnes (hur trött är man inte på "Right here right now"?), Sibel kom och sen sa Christian "Det här är ju nästan som melodifestivalen, jag är programledare, Sibel är här..det är bara björn Gustavsson som fattas" och alla börjar skrika..då säger Christian igen "Nej det var dumt sagt för han är inte här han är i Göteborg men jag har skrivit en låt till honom" så sjöng han låten, och sen kommer Björn in på scenen!!! Så jävla glad man blev. han är så roliig. och folk var som galna.

nej nu ska jag plugga tråk-SO. trååååkigt är det.
men Hellström och Afzelius är braa <3


en väntans dag

har sovit ungefär 4 timmat inatt. somnade 00.30 vaknade 03.20 och var vaken till 05.00 sen gick jag upp 07.00 eftersom jag skulle åka tåget som gick 08.40.
så först satt jag på perongen i tio minuter. sen när jag kom fram till Stan väntade jag på Johannes och Bessie i 20 minuter. och sen på vägen hem fick ag vänta på tåget i 15 minuter och så när vi skulle spela in nu ikväll så fick vi vänta i 20 minuter på alla. min dag har i pricip varit en lång väntan. men Bessie är sööötast. och gladast och busigast.
men gissa om jag är trött? min kropp är helt borta och mitt huvud värker (så vad jag gör framför datan vet jag inte) men inte får jag sova inte. jag ska bada och plugga. bajs på skolan. har feta SO-provet på fredag, det är så tråkigt. men sånt som 'måste' göras. tråååkiiigt.
nu ska det bli bad, replikläsning och läxläsning.

sömnig

hade ju tänkt simma idag..kommer inte hinna det i veckan. men nu är det för sent för nu har dom stängt. dålig jag är.

kvällen och natten spenderades tillsamans med Tove, Alex och Johanna hemma hos Johanna. när vi skulle sova vid 4, så låg jag och Tove och störde Alex och Jojjo. vi hade kul, alex och Jojjo tyckte vi var jobbiga :). Sen vaknade jag vid nio av att Tove slog till mig med sin armbåge. men jag somnade om. fast sen vaknade jag vid halv elva och då var dom andra också vakna. men jag har ju inte sovit så mycket inatt och imorgon ska jag upp tidigt igen. jobbigt. och jag är så trött...sömnproblem tror jag visst dom kallar det...
och så har jag inspelning imorgon också. jobbigt allt blev nu dåå. fast det är ju kul men ont om tid. bra att det är studiedag =).

jag vill forfarande till Peace&Love !! med gummistövlarna på !

peace&love

Håkan Hellström, Timo Räisänen, Billie The vision and the dancers, Christian Kjellvander, Wiehe&Forsberg, M.A Nominen, André Wickström&Björn Gustavsson, Mando Diao och massa andra kommer till P&L festivalen och jag vill dit!!! får typ abstinens. och jag har sagt typ hela mitt liv att det hade varit bättre om jag varit 92:a. gahh vad jag vill dit!
Jag och oscar ska rymma till festivalen med våra gummistövlar. jaaa. "Det blir bra tror jag" haha.

jag och oscar är grymma för vi lyssnar-på-den-musiken-ni-inte-lyssnar-på.



detta var alltså bar ett kort inlägg om hur mycket jag vill till P&L !!


Sommarkort

ljudet av en dammsugare tycker vi inte om. det är mest störande.

det var ju inte så smart att vara ute vid brasan i vita tygskor och en tygjacka när det regnade hela kvällen, plus att jag är förkyld å jag lär ju inte har blivit friskare av att vara ute hela kvällen igår. så idag är jag helt supertrött. alldeles seg och vill bara sova.  men jag å mamma ska ta en promenad till mormor i detta fina vårväder. jag måste skaffa mig en keps. jag har i och för sig min gubbkeps men den passar ju inte till allt. och så måste jag dricka. mycket vatten ska det bli annars får man huvudvärk. vilket jag känner att jag har just nu. inte kul. fast det är väl det här varma vädret som hjälper till med huvudvärk och trötthet också. fast fint att det är fint väder. allt känns mycket lättare och roligare då.
bara för att jag och oscar pratar bra låtar på msn så får en fin text avsluta detta blogginlägg.


Om du går runt i cirklar, eller rakt dit du vill,
om du står långt i från eller tätt intill.
Vi spar alla lögner till morgonen efter,
och reser de glas som föll under festen.