träden får nya löv igen, men det våras inte än.

Jag säger ju att det inte alls passar min personlighet vara nedstämd och ha ont i ryggen och vara sjuk. (inte för att jag är sjuk men ändock).
Idag mår jag bättre än igår. känner mej i alla fall som ett söndertrasat gult löv än en söndertrasad grå pinne (inte nåt dumt mot alla gråa pinnar, ni ger bara ett bistert intryck). och ett gult löv är ju i alla falla färgglatt. min clown börjar kanske komma tillbaka? Ganska mycket prov å plugg som säkert kommer göra att min clown leker kurra gömma ett tag till. men oscars clown hjälper till att leta och ibland vågar min clown stiga fram från gömstället och säga hej =). idag har han visat sig lite då och då.
Ikväll blir det sol och stenkväll. Mys.


(stens hemarena. om man vill kalla det så)



men det är inte bara jag som känner mej lite nere just nu, amanda känner som jag. så vi förstår varandra. och det är skönt. Jag, Patrick, David och Amanda satt och pratade och det var mys. jag är glad för att mina vänner är mina vänner. måste gå och tala om det för dom!
tjooo

Nedstämd.

Symtom för nedstämdhet:

* Trötthet
* Huvudvärk
* Mindre elelr ingen matlust
* Sömnstörningar
* Illamående.

Typ allt det där har jag. möjligtvis inte sömstörningar men resten. kan bero på att jag inte sov så mycket i helgen men alla andra som var hos johanna verkar ju må bra.

och idag har jag varit sur och osocial hela dagen. åste säga förlåt till folket för att jag varit så sur idag. men jag vet inte vad det är med mej. jag känner inte för att jag göra nånting. jag hade tänkt städa och plugga nu i eftermiddag men så har det inte blvit. jag vill bara ligga och stirra upp i taket typ. och inte tänka på nåt.
jag känner mej lite snurrig också. elakt allt ska vara då.
det var iallafall väldigt kul i lördags. jag är ändå ganska bra på poker  =).



jag vill inte känna mej som en sån grå söndertrasad pinne bland massa söndertrasade löv.
jag vill känna mig som en glad sprallig clown som är kreativ och skuttar omkring och sprider glädje och färgar min egen lilla värld och hela den stora stora världen i massa fina färgglada färger!
men istället känns min lilla värld bara grå just nu. och den stora stora världen känns orättvis.
som att alla fina färgglada färger är placerade i fel ordning men ingen kan säga varför det blivit så.
alla bara är förundrade.
lilla jag begriper ingenting.

avgå

plötsligt blev jag trött och deprimerad och orkade inte skriva så mycket.


söndagmåndagsång idag.

pluggpingla?




vad har det tagit åt mig? plötsligt pluggar jag ganska mycket. kan ju bero på att jag vill få så pass bra poäng att jag kommer in på den linjen jag vill. men idag har jag känt mej studiemotiverad. jag gjorde liksom 22 mattetal hos mormor idag. 22 mattetal!! varav typ 7 i huvet (alltså bara tänkte svaren inte skrev)..vilket ni säkert förstod men strunt samma. och nu ska jag fortsätta skriva lite på min SO-upgift som oscar inte tyckte var tillräckligt bra...haha. nej det är bra. han hjälper mig. eller du hjälper. vet inte om oscar läser min blogg..får ju aldrig några kommerntarer av honom..ja oscar, känn dig dum nu!
fast du är ju snäll.

idag startade ylva (eng.lärare) något otroligt dumt i vårat "gäng". Hon sa att alla gäng har en ledare..vi var inte riktigt överens om vem som var ledaren av mig, tove, johanna och alex. så nu har vi en diskussion om det. dock något oserös men vad ska man annars ägna rasterna åt? tips?

Sen har tove fått nån nyck och tycker vi ska se på the ring på lördag...det tycker jag var dumt. jag blir faktiskt rädd av sånna filmer. och så ska jag säkert ta mej hem mitt i natten sen också tjohooo.
efter idrotten idag fick min rygg ryck och ville vara jättelak och värka en massa. (jag tror på nåt sätt att min rygg har en egen liten hjärna..en fyrkantig, kanske *beckenbenet?. och ibland tänker den hjärnan att 'jaaa, nu kan jag passa på att göra elin lite sur..' vilket den alltid lyckas med) iaf, så gick jag till min svenskalärare/tyskalärare/langare och bad om en ipren. då gick min värk över. nu börjar den komma tillbaka. jag ska starta ett program som heter ryggfejden. en sån bra idé elin. mycket intiativrikt.
okej jag pratar med mig själv..men det får man faktiskt.
sen blir jag så avundsjuk på alla som sjunger så bra och är 16 år. så nu ska jag ta tag i min sångröst och på riktigt försöka ordna upp den. typ. ska bara skriva klart min SO-upgift.
Nu.

*är lite osäker på hur beckenbenet stavas så ha överseende. heter det ens beckenbenet?

segadegadag

Jag ska göra min blogg ännu finare. är inte nöjd med den som den är nu. men tiden rinner iväg och snart börjar idol. jag har bestämt mig för att börja kolla på det. har varit lite dålig på det i år. men nu ska jag börja med att titta.

jag sitter för mycket vid datan och har huvudvärk. så om jag flyttar mig från datan till TV:n då går säkert huvudvärken över...naaaat. men jag ska nog dricka te också. eller ännu bättre! varm oboy ! guså gott!





ska ni inte se idol och dricka oboy så lyssna på musik vettja!

bloggen är min terapeuet som jag beklagar mig hos...... helt gratis.

fast å andra sidan ger inte bloggen mig någon rådgivning så det behöver inte kosta pengar då.


Har ni sett min nya design? Den känns lite grå. ska fixa med lite färggladare färger tror jag...

Just nu har jag både ont i magen och ryggont. när man har ont i magen/mensverk och ryggont, vill man bara ligga i sängen med en vetevärmare på magen och titta på TV. typ pelle. eller nåt annat mysigt.

imorrn är det idrottsdag och det är inte så kul. mest kallt. så jag är inte med i år heller. haha. men nu har jag faktiskt problem med ryggen och så är jag lite sjuk.
men för att jag inte ska känna mig så dålig imorrn så tänkte jag städa och plugga. och hälsa på mormor.

FAN rent utsagt vad det värker i min rygg nu! och fan vad jag saknar oscar. och ush vilket språk jag använder men nu blev jag lite deppig och bitter igen. som idag på slöjden. då var jag deppig fram till tyskan när stina tyckte att vi skulle göra fint i klassrummet så det enda vi hann gör på tyska den lektionen var hänga gubben..bra stina! :)

kan hända att det är fina färger på bloggen när ni läser det här, om jag orkar fixa med det nu¨.
varför skriver jag i niform? det är typ en som läser min blogg. haha. jag har så många vänner...naaat.. =).

det passar inte riktigt min personlighet att vara sjuk och ha ont i ryggen och magen.

svartvitdag




thåström. Spik från himlen. typ.

Höst i våra hjärtan

 
  
(Bilder tagna 2006)

För att nu tycker jag att man kan säga att det är höst. Det är kallt. fast mysigt kallt.
Ikväll blir det kinesen med Tove Johanna och Alex. Sen blir det en överraskning för mig och Tove eftersom vi fyllt år :).

Nu ska jag väl ta och försöka komma till verkligheten. Har inte riktigt förstått att det är en ny dag än.

"Just när jag vant mig vid gårdagen, då kommer idag.."
mycket klokt.


tiotusen röda rosor vill jag skänka dig





Nu är man fyllda 15. Firade min dag igår med att gå på teater med emelie och tina. det var mys. och så är jag ju lite rikare. så nu har jag råd att köpa dom snygga hängselbyxorna på Carlings. carlings i like. dom har så snygga kläder.
fick LP-skivor också =). och en finfinskjorta med slips. och pengaaar!
Tack allihopa för en fin födelsedag !!

4 månader med Oscar idag.
tänka sig.
För fyra månader sen var vi på promenad vid sjön. det var mysigt.
och jag var alldeles lycklig.
och jag är lika lycklig nu.
Tack för att du är du.






















All you need is love

                







619 kilometer

Jag har simmat. visserligen bara 500 m. men det är faktiskt första gången sen i våras. det var skönt att simma. fast nu har jag ont i ryggen. as usual.

Oscar har fått sina glasögon! gubbglasögon. vill ha vill ha vill haaaa.

jag fyller år på måndag :)
jag ska plugga nu.

pusse