Hej vår!

"Det blir aldrig som man har tänkt sig". Bra ordspråk. det blev an trevlig och rolig kväll, men kall regning och blåsig. och jag kom hem för ett tag sen, blöt och kall. tror ni inte att världens sötaste mamma har gjort te och mackor? så underbart. precis det man behöver när man är kall och frusen. och när man kommer hem efter en sådan här trevlig kväll så vill man inte bara sova. så jag slötittade lite på slutet av Per Gessles konsert, typ 5 min och nu tittar jag på Cleo. det var länge sen.  så man kan säga att min kväll blev braa. fast några är lite arga på mig...men jag kan ju inte vara på två ställen samtidigt. ska gottgöra dom på tisdag. håll tummar!

Fick reda på att Håkan har konsert den 13 Juni. jag ska dit!! när man får reda på sånt då blir man glaaaaaad !!!

confused

just nu vet jag ingenting om någonting som ska hända ikväll. min kväll är helt oklar. det ska bli så struligt med allt jämt.  vet inte ens hur det blir med middag för min del. håller just nu på att styra upp min något kaotiska kväll. det löser sig säkert. jag kan ju alltid lyssna på håkan. du brukar allt lösa sig.
håkan du är braaa huraaa!!

huvudvärk

Sitter alldeles för mycket vid datan. för mycket data, för lite gitarr. måste ändras på. tittade nyss på den nya serien på ettan "Sthlm", Erik Johansson är så grym! Han är min favvoriiit. Sen tittade vi på Den man älskar i lördags. fin film. Jonas Karlsson grym han med.
förresten, Thomas hade läst mitt filmmanus nu och tyckte det var super och han tyckte att jag skulle ta kontakt med Nova eller något/någon annat/annan så att jag kunde få den filmad. sen sa han att vi kunde hålla kontaken efter scenfödd också :). hur roligt som helst.
Imorgon har vi "matte-tema-dag" i skolan. fantasifulla lärare? men vem vet det kanske blir kul. så länge det inte regnar. men det skulle väl bli ganska fint imorrn. och jag saknar Stina! grymma fina bra charmiga tyska och svenskalärare! ska skriva ett kort till henne.
nu ska jag läsa i min "Håkan Hellström - texter om ett popfenomen"-boken. den är braaaaaa.

puss

mysdag

idag var en helmysig dag på skansen med Evanna Emelie och Billie. för billie är världens sötaste. hon ville hela tiden hålla mig i handen och leka med mig. vi åkte in till skansen för att gå på cirkus och den var bra. billie tyckte säkert det var kul. jag frågade aldrig vad hon tyckte haha. men sööt är hon. och jag är supertrött. höll på att somna på tåget hem från stan. billie blev lite tjurig mot slutet på skansen för hon ville inte att mamma alice skulle komma och hämta henne. så fick hon syn på sockervadd:

- Jag vill ha sockervadd.
- Men det finns inte här.
- Nej men där borta.
- Ja men vi ska inte gå dit. och snart kommer mamma och då ska ni säkert äta god mat någonstans...
- MEN JAG TYCKER INTE OM MAMMAS MAT!!

hahaha. söötnoos. men jag fixade allt. jag är bra på att få tjuriga barn glada. sen var det inte alice som hämtade utan det var Billies moster. lika fin som alice. och på fredag ska jag följa med emelie och passa Bessie på Stadsteatern, fast är det fint väder så går vi säkert ut.

Johannes, Alice, Billie och Bessie är en fiiiiin familj.

kär syster.

vad som nyss utspelade sig i mitt hem:

jag sitter i kontoret vid datan. plötsligt hör jag "HJÄLP HJääääLP!!! (duns) aaaaaaaaaaaaajjj!!!!!!!!!!!!!" från min systers rum.
jag springer dit. på golvet hittar jeg en syster som ramlat bakåt på sin stol XD!!!!!!!!!!

image62
hahahaha.
för min syster är roligaaast!

äkta kärlek


för jag förstår inte hur man inte kan gilla håkan hellström. hans texter, hans melodier..helt u n d e r b a r a.
man blir bara sjukt glad av att lyssna på honom. och han har låtar som passar för alla tillfällen! kan inte besriva hur sjukt mycket jag gillar honom. antingen förstår man sig på honom eller så gör man det inte. men jag gör det och det är jag glad för. för man kan inte få för mycket av håkan. han är helt enkelt grymmast.


image61

                                                                                                  ~ kärlek~

vårväder

jag har ont i örat. börjar tro att jag kanske har öroninflamation. inte kul. skulle ätit lunch med Tove Johanna och Alex men jag orkade inte åka ner till pizzerian. blev nudlar istället.  mitt thesims2 djurliv har struliat lite men i förut tog jag mitt förnuft till fånga och försökte fixa det, och jag lyckades :). om man nu kan kalla det förnuftigt att sitta vid en data när det är soli ute? "man vet inte..." hahaha. det går inte så bra med att bli nyttigare. hittar bara massa onyttigft i skafferiet hela tiden. men nu ska jag i alla fall ta en satsumas och sätta mej och sola. kanske tar en promenad också. om jag orkar.

hejpusskrivs!


hej våren

okej det var inge bra att vara ute och leka med lisa. känner av det i halsen nu. imorrn ska jag bara ta det massa lugnt. kanske städa undan det sista i rummet. annars ska jag bara slappa.
jag vet inte vad jag ska göra på valborg. inte för att man egentligen behöver göra något men det vore ju kul att hitta några att välkomna våren med :).                                                                                                




  
Här kommer våren, det har jag lärt mig
det blir rätt ensamt, bland alla löven.
Ja det blir rätt deppigt, ett liv i skuggan
såhär på kvällen, är det ohyggligt.





                                                        

körsbärsträd

Nej det blev ingen skola idag heller. hade feber imorse. och jag mår inge bra nu heller. huvudet värker och näsan är igenkorkad och jag är trött. fast jag tror jag pallrar mej iväg till skolan och gör engelskaprovet. skönt att ha det gjort. sen går jag förbi nova och snackar med Thomas tror jag. slipper jag göra det ikväll.
Vi har konfirmationsträff ikväll också. jag vill gå men jag vet inte om jag orkar det. dessutom ska vi vara ute och jag vet inte om det är så bra för mig. och bara för att jag är sjuk så ska vi simma imorgon på idrotten. lycka till att jag kan vara med. jag var inte med i höstas heller. hoppas vi ska simma igen under våren annars kommer inte mitt idrottsbetyg  bli som jag vill ha det.

måste fräscha upp mig nu.

barnet i mig

Hej jag heter elin, jag är 14 år och tittar på Nicke & Nilla. hahaha. men som jag sagt så får man titta på barnprogram när man är sjuk. och jag är sjuk. och Nicke och Nilla är rooliigt. det är smågrejerna som dom gör som är roliga.

Nicke har lagt ut stjärnor på golvet för att tomten ska hitta till hans fåtölj så han kan lägga Nickes julklappar i den. och då vill Nilla göra likadant.

- Nicke, var la du stjärnorna?
- Det var just precis det jag gjorde, jag la dom på golvet här.


hahahahaha !!

bra barnprogram är bra :)

e bananerna goda?

banan är inte gott. man tror att man tycker om banan fast man inte gör det. man har bara lärt sig att gilla smaken. jag äter bara banan för att det är mättande. och är man sjuk orkar man inte göra annan mat. stackars alla bananer nu, dom kanske blev ledsna för att jag sa att dom inte var goda..? Men när man är sjuk får man vara lite elak mot bananer.
Jag vill ha pengar. för jag vill handla så mycket. speciellt nu när det är vår. värsta fina vädret är det idag. elakt att jag är sjuk. fast jag kanske orkar ta en promenad sen. i alla fall ska jag gå ut och sola lite senare. först ska jag äta nudlar och dricka varm oboy och titta på karlsson på taket. för jag har inte sett på flera år. fy skäms. och är man sjuk, får man titta på barnprogram. åhh. nu kom jag på! den vita stenen har jag inte sett på hur länge som helst!! det ska jag titta på!!




"När Anna städar....blir det tomt. Gammalt sune-ordspråk"
hahahahaha.

Håkan in my <3

Håkan var så grymmast igår. han är bäst bäst bäst. helt otrolig. massor av kramar och pussar till honom!!

Jag och frida gick på en teater idag, en teater som hennes kompis var med i.  pygmeteatern i Stan. det teaterstället var väldigt obehaglig. men det kan bero på att det egentligen är en dockteater. men vi kom hem oskadda.

jag tror att jag är sjuk. jag har ont i halsen (fast det är nog från igår) men jag har ont i huvudet och är frusen. får se om jag går till skolan imorrn. känner mej inte bra nu i alla fall. jag har inte känt något innan men efter vi suttit på teatern i 1 timme, då jag slappnat av så kom det. huvudverk, mera halsont, frusenhet. jobbigt att vara sjuk, fast ändå mysigt, om man inte är för sjuk. men så pass sjuk att man måste stanna hemma. jobbigt med skola.

Det sitter en fågel
på en gren
och sjunger.
Plötsligt är den försvunnen
innan du ens hörde den.

Längtan bor i mina steg

Stina (favvoläraren) ska var sjukskriven resten av terminen :'(. Jag tycker det är elakt för jag vill att hon ska komma tillbaka och ge mig MVG i tyska. Tyskalektionerna är inte lika roliga längre...fast det är inte så långt kvar av terminen nu. bara 8 veckor. dom går fort =).
Jag är så trött nu känner jag. mina ben är alldeles trötta, jag skulle kunna somna hur lätt som helst nu. kände idag på matten hur grymt trött jag var. jag sover för lite. inte bra. måste skärpa mej.
Imorgon. imorgon. jag längtar till imorgon. Håkan 19.30. jag och martin ska dit. läääängtaaaaaar.
Håkan in my <3






.

166331-15
24 timmar kvar
<3


var är alla dom starka, alla dom som regerar, vill dom ingenting se?

Så fruktansvärt hemskt med Engla. Jag blev alldeles kall när jag hörde att dom hade hittat henne. Förstår inte hur man kan göra så mot ett barn.  Det hemska är att hon var bara några hundra meter från henens hus. Fy. frukansvärt är det.

Stina (min handledare) är sjukskriven en "längre period". Det tycker jag är dumt, för jag tycker att hon är bra. elakt att hon ska vara borta länge också. fast då blir det kanske mindra tyskaläxor :). Känns som att vi har en massa läxor som jag inte har koll på att vi har..tycker inte om när det blir så. man vte liksom inte om man har tid att sitta vid datan och exempelvis blogga, eller om man borde plugga..haha. det går i alla falla bättre med min och malins bro på NO.n. Vi blir nog klara imorgon så vi bara behöver måla på fredag.
Om en timme ska jag iväg och spela in scen 1 och 9. Ska bli roliiigt. men kallt. eftersom jag bara ska ha en munkjacka och en skinnjacka över. grrr. kallt kallt. eller om solen vill forstätta lysa så blir det varmt.






R.I.P Engla










Engla
har du redan lekt färdigt
Engla
är det roliga slut
Fick du inte va med mer
i det nya Europa
Och vad är det som rinner
från din trasiga blus


Aprilhimlen

Jag gick hem från skolan för jag "mådde illa". eller vi skulle på en teater på gymnasiet som är 2 timmar och den börjar 13.00, och jag har så mycket att göra så jag tänkte strukturera upp lite i mitt liv. och nu är ju ett bra tillfälle, jag tror inte att den där pjäsen är bra heller, och orka sitta där i 2 timmar när jag har massa annat jag kan göra här hemma.
Så nu ska jag ta itu med allt. lite duktig är jag i alla fall.

Typiskt aprilväder är det.

Det är ingen ordning på allting

Snabbt kort inlägg.
Jag har så mycket att fixa med, hur ska man hinna? Jag får helt enkelt prioritera. fast det går inte. dumt. Tror ni inte att jag hittar kläder på H&M fast jag inte har pengar? Jodå, det gör jag. massa fint men jag köpte bara två saker, på rean. En T-shirt och en kort kofta.
Har ju haft filmträff, och ska fortsätta att ha det hela veckan och nästa vecka ska vi börja med inspelningen. Det så roligt att vara där och göra seriösa teaterövingar, och scener ur filmen och hitta sin karaktär och jag vill vara där jämt. man glömmer liksom bort allt som är tråkigt och jobbigt. Det ska snöa imorgon. Och det snöade den 9 april förra året också..Men det värsta av allt är att nästa vår, ska alla nior göra nationella prov i NO-ämnerna. Jag blev allvarligt tårögd när jag hörde det. stackars mig. och alla andra. Amira fyller år imorgon, GRATTIS till henne för hon är grym.

"Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig,
för jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid,
men då slösar vi bort våra liv"
11 dagar kvar <3

allt vi aldrig fick göra

Jag är så dålig som är uppe såhär sent, jag sover för lite, det är inge bra. Fast jag håller på att titta på en film nu och den är slut om en halvtimme ungefär så efter det ska jag sova.
Allt vi aldrig fick göra var så bra. Pia och Katrin är så grymma. och sen efter när vi kom ner till logen så blev pia jätteglad när hon fick syn på emelie och tina så hon kramade dem. sen titta hon på mig och sa "vill du också ha en kram?" så krama hon mej. åh världens gulligaste är hon. och katrin är så snygg. och bra på att dansa också. Heja pia och katrin, och heja allt vi aldrig fick göra för den var kul. " Sen försvann barbro", hahaha.
Imorgon ska jag och emelie till anneli och hjälpa henne att flyttpacka. det ska bli väldigt med kul. få se hur det blir med stan på söndag, vädret får avgöra.


.
image57

fina Pia och Katrin !

tidspress

Hej har ni saknat mej? Jag har i alla fall saknat blogg.se men nu fukar det igen, heja heja. skolan den här veckan då. stress stress stress. SO-prov imorgon, kommer gå åt skogen. (haha, kul uttryck). Jag borde inte blogga nu, jag borde plugga till provet men det är tråkigt. igår hade vi kollationering och skådisträff anåede filmen, det var vädans kul. vi ska börja nästa vecka och det ska bli så otroligt roligt. det rimmar.
imorgon ska jag se "allt vi alrig fick göra" med Katrin Sundberg och Pia Johansson. Sen skulle emelie och tina titta in efter föreställningen och säga hej, så då får ju jag också träffa dom. heja.
det har varit så fint väder den här veckan, verkligen vårväder och bara för att jag tänkt åka in till stan i helgen ska det bli dålig. tajmat eller vad? måste ha en present till amira, hon fyller ju år på onsdag. gah. jobbigt med fol som fyller år. men jag har en grej som jag vet att hon ska få.
i tisdags ahde vi konfaträff, det var kul. min grupp vann 7-kampen.
Lisa åker till sin mormor imorgon, hon ska vara bort i en vecka. kommer sakna. hon är världens söötaste! idag hade hon hittat en mask som var hennes kompis =). barn har sådan fantasi.
"Barn, älskar bara barn, vill bara vara barn" lalalala.

nu har mitt inlägg blivit helt osamanhängade men jag har inte tid och jag kände att jag ville blogga.