Nostalgi

Nu har jag inte bloggat på en vecka men jag tänkte att ni skulle ha tid att läs mina inlägg från Skåne. haha.

Åh, värsta Nostalgi-veckan jue. Emelie har lånat Glappet av Tina (tack Tina) så vi har tittat och köpt det på DVD. Det är så himla himla himla BRA. Älskar Glappet.       "Jag e lite rädd om min frisyr....Du får ursäkta, jag e lite lång.....Stör jag? ............Mysigt vi har det"   HAHA. Och "Burni'n" är ju med i glappet. den låten hade jag glömt bort, den så bra så bra. Så nu har jag lagt in den till min mp3. lyssnar på den på datan just nu faktiskt och jag försöker hitta ackorden till den men det går inte.... Och jag tycker om Niklas Hjulström också, han är bra och faktiskt han är lite lik Barry Watson, hehe..Sen alldeles nyss så hittade jag massa bilder på mig och jenna när vi var typ 8, så himla små.  Jag skrattade så sjukt mycket. Tänk vad kul man kan ha med gamla bilder...måste visa dom för henne, haha. Sen har jag hittat låtar som var typ mina "favoritlåtar" för ett år sen. så Nostalgi-vecka får V.30 2007 heta :). Sen den här veckan så har jag beställt en konsert med Håkan, men den kom inte när Glappet kom för att den fanns inte i lager så jag hoppas att den kommer nästa vecka. Men Idag har jag beställt "Killing Mrs.Tingle" och jag tror att den kommer imorrn.
Appropå imorrn så ska jag klippa mig imorrn men bara topparna dock. Fast jag funderar på om jag ska klippa tunn pannlugg, fast asså ganska lång pannlugg isf. Blir jag inte nöjd så kan jag ju alltid sätta upp den med hårspännen...Men vad tycker ni? Skulle jag passa i det? Emelie sa att hon trodde att jag skulle passa i det och jag vill göra nåt nytt med mitt hår..Nu ska jag och emlie ta en liten promenad. haha, pappa blåste alldeles nyss i den GAMLA GAMLA trumpeten, lät inte så bra..haha.



Kolla in den här sidan, den är väldigt rolig! :)

http://www.ekanal.no/slutten.html

Inlägg från Skåne, som jag lovade.

Vill ni se bilder(titta längst ner) annars kan ni kommentera så får ni adressen till min bilddagbok.

Söndag 15 Juli

Nu är jag/vi altså i Skåne,så himla myysigt. Har varit fint idag så jag har faktiskt tagit årets första dopp i havet. Vi åkte hemifrån vid sju imorse, och kom hit vid två, afst vi gjorde typ bara 2-3 stopp. Sonja är så sööt och Ulf är så rolig. Lisa åkte ju till Moldavien för att hälsa på sin mormor och morfar i frdags (13 Juli), och ska vara där en månad ungefär,saknar henne redan! Imorgon är det en fullspäckad dag, emelie har bestämt allt som vi ska göra eftersom det ska bli fint imorgon, haha. Nu ska jag och Emelie läsa en av Ulfs "Kronblom", traddition att göra det när vi är i Skåne.

Ps. Det var en tvestjärt i soffan blööä! Och jag och Emelie spelade Badminton och kickade boll, jag vann.

O olebo olebo olebo lantze, haha emelie du fattar :).
_________________________________________________________________________________________

Måndag 16 Juli

Värsta utomlandsdagen! Det har varit sjukt varmt idag, nu är det också jättevarmt. Och inatt hade jag och emelie sovit med en tvestjärt i sängen så grose!
Idag har vi varit ute med båten så himla mysigt, älskar båtar. Jag och Emelie låg mest på däck och solade, blev faktiskt ganska brun. Vi var nere vid stranden när vi kom hem från båtturen. Det var lite kallt i vatnnet men när man hade varit i ett tag så var det ganska skönt och vid det grunda var det supervarmt eller ljummet då. Vi åkte till Vejbyvärdshus och åt middag. Jag tog som avnligt en Vejbyburgare, som är den GODASTE hamburgaren som finns! det är så mysigt att sitta där nere och äta middag, precis vid havet fast man ser inte havet från matplatsen men det ligger där, haha (?). Innan maten kom gick jag och emelie ner till stranden och fotade lite-Helt otroligt vad fint det är, och man kan ju inte fånga det där fina på bild heller.
Sen spelade vi krocket när vi kom hem. Ulf vann som vanligt, men jag kom iallafall tvåa. "Vem e näst bäst?" haha!
Nu ska vi läsa kronblom igen.
_________________________________________________________________________________________

Tisdag 17 Juli

Taskig tajming jag och emelie hade idag. Vi gick ner till stranden fast det var jättemolnigt, solen kom fram då&då. Det blåste jättemycket så efter ett tag gick vi upp till stugan och precis när jag tagit av mig bikinin och satte på mig mina mysjoggingkläder så kom solen fram ocg det blev asvarmt! Inte ett moln på himlen heller. jag gick iaf ner och badade, försökte få med mig emelie men hon satt vid strandkanten och frös. Det var sjukt varmt i vattnet och jättestora vågor - Helt underbart äkta utomlands kändes det som. Sen åt vi grillat och spelade krocket. Jag ver så himla nära att vinna över Ulf men sen sket det sej. Aja, jag kom två igen iallafall. "Vem e näst bäst?". Men imorrn ska jag vinna! Läst förrestenn i en tidning att Justin Timberlake tog med sig Jessica Biel till Sverige när han skulle spela här. Inte för att jag tcker om Jessica så men jag gillar ju Sjunde himlen och hon är ju med där så det är ju lite kul att hon var här i Sverige.
Kronblom nu.
_________________________________________________________________________________________

Onsadag 18 Juli

Sillens dag idag,haha. Jag och emelie köpte varsin kulglass och gick ner och åt upp dom på stranden, så himla mysigt precis som på film hehe. Det hade varit en perfekt dag att ligga vid stranden och lata sig men det blåste ju så himla mycket. Så all sand blåste upp i ansiktet. Har läst i "En plats de kallar Lyckan" nästan hela dagen. Jag brukar inte läsa så ofta men den här är verkligen BRA. Har lsät mycket mer än hälften på bara typ fyra dagar. Jag och emelie var nere och badade vid fem halsex och det var lika varmt idag som igår, jättestora vågor idag med. underbart. Sen cyklade/gick vi till hamnkrogen och åt Med Lasse-Latin. Satt en ganska söt kille i min ålder vid bordet framför oss ;) hehe. Jag åt grillspätt bakad potatis och Tzatziki supergott. Servitrisen var söt ung och jättetrevlig haha, glöm och dröm elin.
Kronblom nästa.
_________________________________________________________________________________________

Torsdag 19 Juli

För och eftermiddagen har vädret varit sådär, men nu på kvällen var det sol och superskönt. Vi gick/cyklade till Hamnkrogen idag också. Fast idag åt vi med Thomas(pappas pingiskompis) och hans fru. "äntligen några stockholmre" haha. Jag åt världens godaste pizza jag LOVAR Den var helt underbart god, typ det godaste jag har ätit (nästan iaf,får komma på andra plats på min favoritmatlista..eh jag har ingen sån iuförsej men ändå haha). På vägen hem hittade jag och emelie en jättmysig vit bänl Precis vid havet så vi fotade några fina bilder. I förrmiddags åkte vi till Kattvik med Ulf och åt våfflor jättemysigt. Tillbaka till kvällen: Vi spelade krocket och båda gångerna var jag så sjukt när att vinna men när jag var fribrytare oc jagade Ulf så knockade han mig på pinnen, jag blev så himla arg hehe (fast inte arg pådaåligaförlorarsättet utan på det roliga sättet..typ). Allt var emelies fel haha. Andra gången vann emelie, hon träffar aldrig pinnen men bara för att jag höll på att vinna så träffar hon självklart pinnen. Nu ska jag läsa lite i höstens manus, har kommit in en bit på akt två.
Kronblom sen.
_________________________________________________________________________________________

Fredag 20 Juli

Underbara dag. Det har varit sol hela dagen supermysigt. Men jag vill inte få Cancer så jag har inte varit i Solen så mycket under den värsta tiden (11-15). men jag har blivit brun. Jag har iuförsej bara badat två gånger men läänge båda gångerna. med madrass också andra gången. På kvällen gick jag och emelie ner till stranden och fotade lite, supermys. Vi spelade krocket länge ikväll. fast vi började sent och slutade sent. Jag och emelie var ett "lag" fast varsin färg och pappa och Ulf var ett ett "lag" fast varsin färg. Och jag och emelie vann båda gångerna fast det kanske var för att Ulf och pappa körde bara med vänster ena gången och höger andra gången. Imorrn ska vi spela krocket igen och jag SKA vinna. Det blev inge kronblom igår, men ikväll tro jag. Imorrn blir mat på vejbyvärdshus:).
_________________________________________________________________________________________

Lördag 21 Juli

Nehe, jag vann inte på krocket i år. Men jag kom två nästan varje gång. Fast inte sista gången för då sköt jag mig själv på pinnen TYPISKT. Aja nästa år kanske. Tog en vejbyburgare idag också, för de hade inga pizzor ikväll. Men på dan idag har jag inte gjort så mycket eller jag vet typ inte vad jag har gjort, det har varit mulet men på kvällen var det soligt. Det var jätteskarp horisont vid havet. Jo nu kom jag på lite vad jag har gjort idag. Läste några noveller i Starlet och så läste jag lite i "Pause". Åkte till hjärnarp och handlade, emelie körde. Sen spelade vi stress. Det var näst sista dagen här, eller sista dagen kan man ju säga eftersom vi åker hem imorrn. Ska bli skönt, men det är ändå mysigt här och jag kommer sakna Ulf och Sonja. Sonja e så sööt.
Dialog:
Pappa: kan jag de här kläderna på mig? (fast han sa det på skämt).
Sonja: Ja det kan du.
Pappa går iväg.
Sonja: Men det är ju inte vackert...
HAHA.
Kronblom nästa.
_________________________________________________________________________________________

Ja det var allt från skåne då...Nu sitter jag här och äter körsbär. Älskar min säng :).




7th heaven

Min text är fel nu...jaja. läs ändå.

Ja nu hinner jag inte blogga så mycket men tänkte berätta lite vad som händer/hänt. Imorronbitti ska vi åka till skåne, jag lääängtaaar. och jag har spelat in 11 små gympingvideos till kameran, haha helt stört 11 st! också några sjundehimlenvideos, haha, jag är BESATT! Igår var jag och Amira vid gamla skolan det var jättekul, inte att vara där kanske men vi hade kul iaf :]. hon fick myggbett, sen gungade vi på den sk "gungbrädan"...fattar verkligen inte vad det är dom har satt dit liksom nån konstigt sak iaf. Sen sov ju Frida här i torsdags, vi somna typ halvfyra, haha, vi sov till 11 sen åt vi frukost, men sen gick vi och la oss och spelade kort, vi klädde inte på oss förrän två typ HAHA! och i onsdags var vi i stan "cafe sten sture" läskigt, men mycigt smatidigt, haha Frida du fattar. "Cafe bakom hörnet" "Cafe upp i backen" haha, vi satsar på det tycker jag...
Nu ska jag se på film tradditon att se på segelsällskapsresan innan vi åker till skåne :]
Kram.


Heaven On Earth Down Here

Oj, nu har det hänt mycket, eller jag har mycket att blogga om iaf.
OBS, detta inlägg om Torsdagen är helt frivilligt att läsa.
I torsdags hade ju Sarah "pyjamas paraty" haha, rätt seriöst också, men alla hade ju i varje fall pyjamas men jag var ju såklart yngst av alla eftersom Sarah är egentligen emelies kompis (tack för att jag fick komma och förlåt för det som hände). Ja parentesen ska jag förklara. jag vet inte vad det var men det kan vara att jag inte åt någon frukost och sen åt jag bara en rejäl lunch hos mormor och sedan jättemycket pizza hos Sarah så efter att vi hade ätit middagen hos Sarah så började jag att må jätteilla och var tvungen att (detta är inte så fräscht kankse) spy, men jag hann till toan :]. Usch jag känner mig så dum, förlåt Sarah! det var så dåligt för att jag ville ju verkligen vara hos Sarah och spela TP med er! så var jag tvungen att gå hem :[. och natten till i fredags var HEMSK, jag hade så sjukt mycket magknip, har aldrig haft så ont i magen någon gång! Jaja, nu ska jag bara berätta roliga saker.

Tänkte blogga om detta förut men jag har inte hunnit, i mitt senaste inlägg skrev jag ju att jag har börjat gilla Barry Watson men jag glömde skriva ett jag har fått upp intresset för Bevreley Mitchell också. Hon är så GRYMT bra skådespelare (skitbra på att spela ledsen) och nu efter att sista säsongen av Sjunde Himlen har spelats in så tänker hon satsa på musiken, hon har alltid velat jobba inom musiken och nu har hon släppt en skiva och den ska jag ha :], den är jättebra, man  kunde tjuvlyssna lite på en sida. Finns en jättebra låt som heter Angel vill ni lyssna på den så har ni en adress här :
http://www.youtube.com/watch?v=b7WNXdcJocA&NR=1.

image24 Bevreley Mitchell (ni känner kanske igen henne lite iaf)

Och sen har jag glömt att blogga om när jag och amira skulle åka till skavlöten och bada för typ 2 veckor sen...
Det skulle bli fint väder sa dom teven kvällen innan men när jag hade packat klart och Amira hade åkt för att "hämta" upp mig så såg jag på textteve att det var risk för Åska så jags a att vi kankse kunde åka ner till sjön och bara picknick, och det gjorde vi :]. Men när vi precis skulle börja äta våran picknick så började det regna lite så vi la oss under Amiras handduk och sen sluatde det men då var det mass knott eller vad det heter ovanför oss så vi bytte plats, och satte oss "mittetmot" sjön (altså på andra sidan vägen) på en liten gräspätt. men när vi valt ut plats så började det ÖSREGNA så vi la handduken mellan våra cyklar och satte oss under och hade picknick i regnet :], sen blev vi jätteblöta! Tyvärr så hade vi ingen kamera...

Just det, nu kom jag på att jag inte har bloggat om i tisdags, jag och emelie var ju på allsång :]. Jag var där från 9.30 till 21.40 typ, var iaf hemma 23.00 ungefär. men det gick ganska fort att sitta där jag och emelie gick iväg i omgångar och under sändningen gick det jättefort. Anders Lundin var precis framför oss, och Hemrik Dorsin  gick förbi båran bänk och ställde sig bakom oss för han skulle gå därifrån och sjunga när i slutet, så om ni såg en tjej med svarta byxor vitröd t-shirt och svat kofta så var det emelie :).

Nu ska jag äta hamburgare och pommesfritt! MUMS